banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • akos
    Ez utóbbit tudom, de az az igazság, hogy annyira a hatóság az ilyen dolgokat nem veri nagy dobra, mivel akkor elég sok emberkét kellene "elkalapálnia"... :D Meg, hát ahogy azt te is leírtad, kicsit nehéz lenne ellenőrizni...
    Az a szitu, hogy nem nagyon szeretem ezeken az online vásárlásos cuccokat, mivel egyik ismerősöm elég szépen megjárta. Mivel kell egy bankszámla szám ilyenkor, és hát, nála "kicsivel" többet vettek le, mint amennyit kellett volna, ráadásul nem kapott semmit... Szegény csóri jól megszívta... :S Pont emiatt kicsit tartok az ilyen vásárlási módszertől, habár nem tudom, hogy ez manapság mennyire van ellenőrizve, mivel az eset, már rég történt, amit említettem... Nah, mindegy, ha megoldhatod ingyen, akkor minek fizetni érte??? :D De szerintem attól függetlenül, hogy ki hogyan bonyolítja le ennek beszerzését, egy dologban nagyon is egyet értünk, mindannyian nagyon várjuk, és valószínűleg be is fogjuk szerezni... :-)