A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
akos #1232 Vajo, nem akarok okoskodni, csak ez utóbbi ötleted eléggé nehéz helyzetbe hozhat néhány embert, pl engem... Itt Szerbiában sajnos nagyon nehéz ilyen dolgokat beszerezni, ugyanis még egyetlen boltban sem láttam egyetlen kamionos játékot sem, báris amelyeket az SCS kreált... Most ebből a nézőpontból kiindulva nem tartom jó ötletnek, hogy csak azok írhatnak ide, akik eredeti játékkal játszanak... Pontosan azért mondom ezt, mivel akkor sok olyan ember kiszorulhat innen, aki pl nem tud legális úton hozzájutni a játékhoz, mivel ezt a környezete nem teszi lehetővé, de viszont más topikokban pedig egy rendes, segítőkész embert találtunk meg benne ( ez alatt nem magamat értem, rajtam kívül sokkal segítőkészebb emberek is léteznek ). De ha te szeretnél ilyen módon eljárni, akkor azt természetesen tiszteletben tartjuk!!! Ez csupán egy megjegyzés volt... :)