A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Az elalvások nem a pihenőhelyek hiányából fakad, hanem a sofőr rosszul mérte fel az útvonalat. Tulajdonképpen minden alkalommal, amikor felveszel egy rakományt, a nagy térképen ellenőrizned kell a legközelebbi benzinkút helyét, meg kell nézned a tahográfot, hogy mikor lesz a következő kiállásod, és csak ezek után indulhatnál az utadra. Ha menet közben elalszol, az nem a játék hibája.
Léptem már szintet úgy is, hogy üresen mentem az egyik telephelyről, a másikra. Értékeli a tapasztalati pontjaidba azt is, ha üresen furikázol.
A szintlépés mindig a legutóbbi fuvarjaid (4-5) alatt összeszedett XP függvényében lehetséges. Ergo, ha állandóan elalszol, nem fog azzal honorálni, hogy előléptet a következő szintre. Ha alszol és elkésel, keményen büntet. Láttad az élőben (olaszba). Kiálltam aludni, de mivel éjszaka folytattam volna, inkább aludtam még egyet, hogy lássátok a környezetet, ez miatt elkéstem a fuvarral. Büntetett a végén pénzre, és még a legutóbb elért képességi pontjaimat is megkurtította, ha jól emlékszem (-126) -al. Szóval nem igazán éri meg hosszútávon késni, különben többe kerül a leves, mint a hús... :)