A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Gyógy reggelt mindenkinek.
Első lépésben szeretném megkövetni magam, mert most így visszaolvasva a hsz.-eket, összeállt a kép. Elég húzós nap volt a tegnapi számomra... munka szempontjából, mentálisan kicsit le voltam merülve. Mondjuk ez az én bajom. Viszont oldaltulajdonos mivoltomból fakadóan igazságtalannak tartom, hogy "megmartuk" longhaul felhasználó társunkat.
Ezzel a hozzászólással kezdődött a történet. Szegény longhaul túlreagálta Vajo válaszát, mert nem érezte benne az iróniát.
Ezen még vigyorogtam (kiröhögtem), de egyből kulturáltan válaszoltam is.
Itt viszont már éreztem, hogy el fogom veszíteni a fonalat.
Ami utána következett, az már sejthető volt. Tehát így utólag visszaolvasva a történetet, már értem longhaul kérdésének a lényegét, és ha esetleg nem Magyar ajkú felhasználó, akkor érthető is, hogy miért is nem megy neki az értelmezhető fogalmazás. Ha mégis Magyar a srác, akkor viszont több figyelmet kellene szentelni a nyelvtanra a jövőben.
Így vagy úgy, én mindenesetre bocsánatot kérek tőle, ha megbántottam, és az eredeti kérdésére válaszolva, közöttünk mindenki szeretne Magyarország pályarészt, és Vajo sem azért írta, hogy "Biztos lesz olyan "hülye" majd, aki megépíti MO-t is. :DDD" mert nem szeretné, hanem azért, mert valószínűleg Ő is neki fog esni, amint módja lesz rá.
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a tegnapi történésekhez.