Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
VAlaki elmondaná hogy mit jelentenek az ilyenek mint pl.:
GTS?? JAh az a German Truck simulator nem?xd rájöttem..
Meg még vannak ilyen röviditések..
valaki legyenszives nekem leirni hogy melyik mit jelent?
köszönöm..<#vigyor2><#worship>
gumikacsa
egyrészt mér megint apróságon vagytok felakadva, másrészt még szerintem sincs kész, harmadrészt azt mondták, 2011-ben fog megjelenni, és nem az elején.

Renault magnum http://kamionszim.hu

GTS-be se volt, ETS-be se... Tuti nem lesz ebbe se...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Atikah
azt honnan veszed h kész van már?? 2011 még elég messze van

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Egy hiba elsõ, második, harmadik ránézésre..Lehet, hogy hülyeség megint, de nem biztos.!

A fülke külsõ nézetbõl megint kihalt! Se ágy, Se semmi. Egy szar mûszerfal és két fos ülés.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Jogos. Én az ETS-t vettem meg. Nem is tetszett az idõ múlásával annyira. Aztán a GTS meg dettó ETS+új textúrák meg egy két új. Ezért nem érte meg, hogy megvegyem. De ETS2-t megfogom venni, azért is mert jó lesz, meg legalább egy "pinahuszárnak" legyen meg eredetibe 😄 Mindenkinek meg kéne venni, azt akkor lehet írni, hogy ilyent tegyenek bele, meg olyant. A vadászos meg hááát...inkább hagyjuk. Hülye ötlet volt xD

gumikacsa
Ez most megint hülyeség. 5-7 dolgozik a projekten, õk nem foglalkoznak mással, gondolom, másik 5-7 a másik játékkal.

Na meg az hogy nekünk mondjuk az lenne a jó, hogy csak ezt csinálják, a vadászos játék kedvelõi azt mondják, hogy mi a francér baszakodnak egy szar kamionos játékkal, miért nem csak a vadászost fejlesztik. Ahogy lentebb is írták már. Bár, az a vadászos játék annyira kaki, hogy lehet, 2-3 ember is elég azt összerakni. És szerintem érezhetõ, hogy a kamionos játékokkal foglalkoznak jobban.

Ám a lényeg nem is itt van, hanem, ahol az scs is leírta, a warezt kellene kerülni. Pl., ha itt is szétnéznénk a rengeteg kis pinahuszár háza táján, akik az ETS, GTS topikban nyomják, nem tudom, lenne-e 10%, akinek eredetibe megvan a játék.
Mert hát hiába hurrog valaki, hogy hát õ nem fog kiadni pénzt érte, mert alig változik a játék az elõzõhöz képest, akkor viszont ne várjon fejlõdést sem.

lemaradt: Áldozat nélkül nincs gyõzelem. 😄 (Az õsi Witwicky mottó xD)

De az SCS nem EA, hogy egyszerre gyárthat Medal of Honort, NFS-t, FIFA-t, SIMS-et stb.. Koncentrálnának 1-re, de arra nagyon, lehet megérné!

Szobi30
de aki meg a Hunter izét szereti, az lehet h épp azt mondja h ezt hagyják a fenébe...szóval inkább ne írkáljunk ilyeneket 😊

www.szobi.picturepush.com

Majd leírjuk a blogjukba, hogy hadják a fenébe ezt a halál hunter kinyírom a vaddisznót szarvassal munkájukat aztán foglalkozzanak csak ezzel az egyel, mert ha tényleg 5-7-en vannak, akkor nem kéne egyszerre Fishing sim-et, meg Hunting unlimited(kipróbáltam..nagy szar) 2011-et csinálni na meg az ETS2-t. 3-at egyszerre nem lehet.

yokel
Azért azt ne felejtsük el, h amint azt írták a blogjukba is, õ náluk nincs több száz programozó, grafikus, mindössze 5-7 ember dolgozik a projekten. Ne várjuk azt, h 2 hónap alatt újra tervezik az egész játékot. A városon pl. látszik, h még hozzá se nyúltak, már ha ahhoz hozzá fognak-e egyáltalán.
Messze van még jövõ tavasz (minimum), addig sok minden kiderülhet még a játékról, de egy biztos, nagy ugrás lesz most GTS/ATS után, mivel sejteni lehet, h ETS2be visszatesznek olyan dolgokat amik a régebbi 18wos játékokba benne volt, és látszik rajtuk, h tényleg próbálnak olyan dolgokat majd beletenni amit a trucksim közösség szeretne, de azt már többször jelezték, h csodákra nem képesek, mivel egész egyszerûen nincs rá elég ember, se pénz.
De sztem már most látszik, h próbálják minnél szebbre/jobbra megcsinálni a cuccost, ami dicsérendõ...

#746: " lehet majd punást is választani sofõrnek"
Hát ezen akkorát röhögtem, h csak na, de tény, h akarnak valóban ilyen opciót a SCSnél. <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Warez FTW! 😄
Mindegy...akármekkora szar is lesz, én megfogom venni és támogatom az SCS-t hogy majd 2015-re kiadjanak végre egy Shift szintû ETS6-ot 😄😄

Ugyan az még messze van. A múltkor nem véletlen emlitettem azt hogy ezek a képek még csak az elsõ szkeccsek, sok dolog változhat és fog is még változni addig.
Hát 2011 Májusára csak elkészülnek vele...

gumikacsa
gyanítom, nincs még kész teljesen az exterior

télleg.. XD

mert maradt ugyan az <#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Amúgy a Scaniaról miért nincsen vajon külsõ kép?

szépek ezek a képek, de ezeket látván van 1 olyan érzésem hogy nem fognak a grafikán javítani :/ mert gondolom ha azt javították volna az lett volna a legelsõ.. de bízzunk a legjobbakban

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Ne izguljatok ezen, nem így lesz kiadva 😄

Robertoo21
nagyon jó lesz...nem akarok kötekedni, de a volvo zöld...a scania interiornál a visszapillantókban is zöld a kamion...😄

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

gumikacsa
Na, alakul ez, bár a pali egy picit mintha nagy lenne... de majd igazítják még gondolom. Ha jól értelmeztem, lehet majd punást is választani sofõrnek... Nem mint ha nem lenne mindegy végül is..

Szép képek <#eljen>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Forolto
ül na.😊 Szerintem picit elméretezték a pasit a mûszerfalhoz.😄

Forolto
Mondjuk e térde elég közel van a mûszerfalhoz,hol kényelmes ez?
A másik,ugy ól,mint aki karót nyelt.😄

Hol van a volvóba scania? xD

Scania beltér mit keres a Volvoban? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

v43 001
Jó lenne ha azt is meg tudnák oldani ha szembe süt a nap akkor alig lehessen látni mint a valóságban.. meg hát az az esõ ami eddig volt... :S

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

dede.. Maya 3D (legalábbis az SCS ezzel dolgozik.) ha pedig a rendes képekre gondolsz, akkor általában 3DSMax. De a Volvo-s kép pl, valódi, csak PS-el kivan fehérítve a környezet.

tuzfal3
Azt nem lehet tudni hogy milyen programmal csinálják ezeket?

Opel Movano 2.8DTi

Vajon ilyen lesz? 😄

szabii98
<#eljen>
+sztem bõven megússzuk Scania embléma nélkül is ezért méég ne sírjatok annyit.

I met God. She's black

gumikacsa
"és ez így elég tré ezzel az üléssel." ... már megint baromságokon vagytok felakadva. Teljesen jó az a belsõ úgy ahogy van. Fölösleges ilyen dolgokkal túlbonyolítani a fejlesztést, lassítani a játékot. Persze ahogy Vajo mondja, akinek nem tetszik, majd cseréli...

Egyébként nekem most a GTS van fent a gépen, osztrák kiegészítõvel megtoldva. Szinte minden nap megyek egy két kört, csak így pihenés képen, amíg az asszony kulturálódik a barátok közt-el..... De én ebben a részben már nem cseréltem le semmit, igaz, csak a 3 új géppel játszom. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy én tökéletesen megvagyok addonok nélkül is, ez a rész már elég jó alapból. És ha kijön az ETS 2, ahogy eddig kinéz, pláne megleszek addonok nélkül. Na, azért ha valami finomság akad a 70-es, 80-as évekbõl.....

Nagy valószínûséggel, ezt a belsõt már így fogják hagyni, és ez így elég tré ezzel az üléssel. Majd cserélem max ha nem tetszik... ami egyértelmû, mert nem tetszik 😄😄

Szvsz ezek még csak az elsõ szkeccsek, lehet ez még jobb, nem kell még temetni a játékot...
Stig95
Azok az ülések tényleg trék! Jobban oda kéne figyelniük a részletekre mer azoktól a részletektõl lesz a játék valósághûbb.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Van egy kicsike hasonlóság. Amúgy szerintem ez tuti, hogy megint az Exkluzív fülke lesz...

PL:

Az ülések sztem kakik. A mûszerfal nincsen bedöntve. meg stb, stb..

😄

jó gyerek vagy te a magad módján<#eljen><#puszis><#vigyor3>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

A franciák is 😄 De a Vajo még új nekik. 😊😊

szabii98
Hát a németek alaposan megjegyezték xD

I met God. She's black

Én is...kiráz tõle a hideg 😛

Ezt a nevet is régen hallottam már... 😄
Az a csúnya Contrecast bácsi.. 😄

Tudnék mesélni ne aggódj, mialatt anno az ETS topikban én voltam a házigazda sokszor meggyûlt Vajo-val a bajom, de igazából Yokel leirt mindent amit tudni kell.

Mindenki képes változni...
Stig95
Nem is tudtam hogy vajo ilyen "rossz kisgyerek" volt. ---> Ebbõl következik hogy vajo megváltozott. Ez teljesen új nekem!

Ki mondta, hogy f??det rám?!