52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • mrtcsapat
    üdv mindenkinek :)
  • WinStar
    ez szerintem nem így van,minimum 1,vagy 2 GB Ram...az azért nem olyan sok :)
  • JohnBart
    1. Hallod, lehet, hogy CD-n fog megjelenni, mivel az STDS-nél is a kép+videogaléria húzta 700 mega fölé a játékot tudtommal. Mindenesetre a spekulált megjelenési dátumokhoz hasonlóan az efféle előrendelési infók is eléggé pontatlanok ha SCS játékokról van szó. Lehet CD is, DVD is, én az utóbbit gyanítom.

2. A hazai kiadó az ETS óta tudtommal az összes SCS-játékot lefordította. Szerintem ezt is lefogják, ha nem tennék, akkor mi fogjuk (már persze ha Pavelék átadják a fordítanivaló szöveget, amit a Trucks and Trailers óta mindig megtettek).
  • szabii98
    Talán a nagyobb map és megjelenés miatt kicsit több ram kell. Persze lehet nem..
  • WinStar
    ugyan az mint az STDS-nek...mivel ugyan az a grafikai motor hajtja.
  • mani13
    valaki tudja hogy majd mi lesz az ets2-nek a rendszerigénye?
  • vajo
  • Boxer HUN
    Estét az uraknak...
  • Kistódi
    Ha jól látom ha szúró lámpát teszünk fel látszik hogy fent van ezzel arra célzok hogy erősebb a fényszóró :) De ha rosszul látom javítsatok ki :)
    Hát ez kemény. . Szerzek egy MAN fülkét.
  • ntex
    Jön a hideg, lassan készülni gondolni kell a fűtésre

Ici picit azért ugrál.
  • TruckerDave
    Mivel igen huzamos ideig ugyan olyan fokban tartja a kormányt így elég valószínű hogy ez kormány! :D
    Üdv! régen jártam erre.:)
    Sztm bilivel, én úgy látom, volt már elég sok videójuk abba legtöbször is bilivel vezettek.
  • TruckerDave
    Végre nem csak egy kinézetű benzinkút van,a pihenő is jól néz ki,meg ha jól láttam a szerviz és kereskedő is új külsővel hódít :D
  • wollnerd #11141
    Itt már kormánnyal tol a csávó, ha jó látom.
  • komiki
    Türelem nem igaz a hír,de ezt már írtuk egypáran.Figyeljétek a "normális "boltok hirdetéseit vagy a hivatalos honlapját a játéknak (ami még nem üzemel )ott biztos rajta lesz hogy mikor jön a game.addig felesleges rágodni rajta hogy mikor meg hogy meg mennyiért .ÉRTEM?
  • Kistódi
    Hát 1 biztos és tutti nem fogok előrendelni mert STDS-nél is az előrendelés vagy 6-7 ezer forint volt ha jól emlékszem de mikor besétáltam az 576-ba megvettem 2000-ért vagy 3000-ért :)
  • Triantafillo
    Az előrendeléssel kapcsolatban kérdezem:

1 - csak nekem furcsa, hogy PC CD -t írnak? Az STDS is DVD-n jött ki, azt hittem, hogy ez nagyobb lesz, vagy legalább ugyanakkora, mármint a telepítője.

2 - Nem arról volt szó korábban, hogy nálunk magyarul jelenik meg? Ezt főleg JohnBart-tól kérdezem.
  • Gis80s
    Valaki nem tud megoldást a gyorshajtási büntetések megszűntetésére? A pár oldallal korábban beszúrt linken lévő scs sajnos nem működik, viszont nagyon zavar, hogy sokszor már 52-re is bejelez. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
  • szabo861011
    Akkor most ez jó hír nekünk hogy lehet előrendelni??? :)
  • AudiQuattro
    Tegnap este is annyi volt,lehet gyengült a forint :D Amugy bocs utána észrevettem,hogy linkelted már.
  • hungaryws
    Már volt ez a link, de akkor még az ára 8990 forint volt.
  • Kistódi
    Nekem nagyon tetszik a videó és na már nagyon várom :)
  • AudiQuattro
    Előrendelés :))
  • mk452001
    én kérek elnézést :P
  • Boxer HUN
    STDS -ben is...
  • mk452001
    Ha jól láttam, itt már az ai is előz minket
  • AudiQuattro
  • vajo
    Nem ehhez a játékhoz van, hanem ats-hez. :)
  • szabo861011
    Valaki tudna nekem segíteni?Felraktam a vajo mapját de csak tölt amikor kiválasztom a várost és semmi!!!Ötlet?
  • vajo
    Köszi. :D Örülök, ha tetszik.
  • KamionBala
    vajo nagyon szép mapot csináltál.Az autópálya az autóut nekem nagyon tetszett és most leis töltöttem és nagyon jó!
  • komiki
    Miről maradtam le?
  • hungaryws
  • AudiQuattro
    Te ilyenkor mit érzel?
  • aerolive
    Az tényleg jó lett, csak kicsi, nem is csinálták tovább, ha jól tudom.
  • JohnBart
    Lehúzod a peccset innen, duplaklikk, aztán telepíted, ennyi. Semmi ördöngösség nincs benne, kivéve persze ha tört játékra akarod rakni. ;)
  • komiki
    Lentebb azt hiszem lett belinkelve hogy honnan lehet mapokat letölteni.Mi a retkesnek kell neked map ha még a patch is gondot okoz.Egyébként meg tök jó már a map az STDS-ben is.ÉRTEM?
  • szabo861011
    Esetleg valami linket tudtok adni meg hogy kell a játékhoz patchet felrakni hogy mennyen?