A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Sírva is fakadnék, ha ilyen minőséget produkálna az SCS Soft az állítólagos új grafikus motorral ami lesz "elvileg"! 
De szerencsére a többieknek van igaza, h ezeknek a képeknek semmi köze nincs az ETS2-höz!
Az, h MO lesz-e ETS2-be, sztem nincs sok esély rá, max. úgy ahogy előttem már írták, h 1-2 város, a szokásos pár épülettel.
Állítólag nagyobb lesz a térkép, csak kérdés, h úgy lesz nagyobb-e, h több ország lesz benne, vagy a léptéke lesz nagyobb, vagyis, h nem 5-10 perc lesz a városok közt, hanem reálisabb távolságok. Jó lenne ha már a térképről is adnának némi infót/képet, de amíg nem 100-as az új motor, sztem nem fogják ezt megszellőztetni. Majd meglátjuk.
A megjelenési dátum pedig sztem csak találgatás, az SCSnél úgy sem tudja jobban senki sem, h mikor jelenik meg, ők pedig még csak sugalni se sugaltak arra, h mikor jelenne meg, csak, annyit, h idén biztos, h nem...