52664
-
DIESEL DOG #1024 Szép, igényes! -
#1023 Nézd, én eddig is megvoltam a gyári kamionokkal. Gondolkodtam olyanon, hogy ki cserélem a kamionokat, mindegyiket arra, ami épp oda illik (C-hez valami régebbi gyengébb típust, B-hez egy újabb, átlagos teljesítményűt, A-hoz meg egy fullost), de napokba telne, hogy összeszedjem azokat, amelyek tetszenek. Így maradtam a gyáriaknál.
Szóval, ha odatesznek a fejlesztők, az nekem csak jó, nem kell állandóan azt nézni, hogy "ez a kamion csak a régebbi verzióval jó, az meg az újabbhoz"... -
#1022 Szerintem még ne írjuk le, mivel azt ígérték, lesz rendes fény-árnyék hatás, meg új grafikus motor... Még előfordulhat, hogy tátva marad a szánk.
Bár kicsit szkeptikus vagyok, mert az Scs már sokszor ígért, aztán csak a csalódás volt. De az eddigi képek alapján azt kell mondjam, úgy tűnik, most nagyon oda akarják tenni a játékot... -
#1021 lesz-e tél a játékba :D gondolom ezt akarta -
Blum #1020 parancsolsz? -
#1019 valaki nem tudja hogy tel lesze a jatekba? -
#1018 Ezekkel csak az a "baj", h jó, szép meg minden a maya render kép, csak épp játékba, h fog ez kinézni?
Mellesleg hol fog ez kijönni majd, h ilyen részletes textúra legyen a dashboard-on?! Belső nézetbe ezek a részletek sztem nem fognak úgy se kijönni, mert olyan kicsi lesz a monitoron, h felesleges sztem ennyire HQ minőséget csinálni mindenhol. Máshol persze indokolt a részletes textúrázás, de azért a légyfingot nem kell a kilóméteróra mutatóján is megcsinálni...
Ja, mellesleg ha így rágyúrnak a kamionokra az SCS-nél akkor ki fog majd módolt kamionokkal furikázni? -
#1017 széép.
-
#1016 Tetszik
Remélem lesz műszerfal világítás,és élethű lesz.. -
Blum #1015 -
#1014 ujj kep az scs nel
-
#1013 Látod ezt nem tudom.
Annyira azért nem hiszem, hogy ismert lenne, de nem tudom. (az italeri olasz cég, világszerte adják el makettjeiket) -
#1012 "milyen elmebeteg ember az, aki az ingyen reklámot visszautasítja?"
Pl. olyan ember, aki úgy tartja magáról vagyis a cégéről, h van már olyan ismert, h sokat nem lendítene a cégén egy ingyenreklám, de a pénzért való felhasználás már inkább. Ergo, valszeg pénzt nem ajánlottak fel a héb... őő wabis fószernek, csak ingyenreklámot... -
#1011 "mert nem sok affinitást mutat a cég"
Csak egy példa arra, milyen hülyék ilyen téren a nagy cégek vezetői:
A történet szereplői: 1 makett gyár (italeri), 1 német üzletember, egy elismert hazai kamion makettező, Egy kamionos cég (héber...őőő, waberers)
Az italeri egy tárgyaláson megemlítette a német emberkének, hogy tetszenek nekik a wabis szerelvények, és szeretnének kiadni egy 1:24 makett szerelvényt wabererses színekben, de a tárgyalásokkal nem mentek semmire. A német emberke szólt a magyarnak, aki ismeri a wabis főnök lányát, és kérte, hogy beszéljen az öreggel, de a válasz így is nemleges lett. Amit nem nagyon értek, mert milyen elmebeteg ember az, aki az ingyen reklámot visszautasítja?
-
trucksimfan #1010 hali
a 984-es HSZ-ben még az is van, hogy a képeken a környezet nem tükrözi/reprezentálja a majdani ETS2-t (mivel, ahogy valaki már írta, még instabil a rendszere).
Abban valóban igazatok van, hogy a sebességérzettel bajok vannak, de nem is könnyű összehangolni, hogy az is jó legyen, a kamion fizikája is jó legyen, meg hogy ne kelljen a 3000 km-es távot valóban napokig vezetni a gép előtt ülve (tehát az arányokat nagyon össze kéne egyeztetni, ezt meg ne várjuk)
Az 1002-es HSZ lényege:
Az ETS2 komoly fejlődés lesz az eddigi termékeikhez képest, mind grafikailag, szimuláció terén, valamint a játékmélység terén, gondolom ez a "kamionos lét szimulációjára" értendő.
Türelmünket kérik, mivel a nagy fejlesztőgárda nagy fejlesztési költségeket igényelne. Folyamatosan fejlesztik a játékot, de cserébe elvárják, hogy MEGVEGYÜK a játékukat, mivel ha nem fedezi le a bevétel a fejlesztés költségét, az az SCS végét jelentheti (nekem ez alap, gondolom másnak is aki szereti a játékaikat)
A Magnum belsőről annyit írnak, hogy tárgyalnak a Renault-val, de ez még eléggé esetleges, mert nem sok affinitást mutat a cég. Az is lehet, hogy egyik járművüket se engedik megjelenni a játékban. -
#1009 Egyedül az 1x1 sávos uton érezni a külömbséget nagyonkicsit,mivel kb csak azért mert valoságban a tereptárgyak főleg fák oylanközel vannak az uthoz h szinte ráis lognak,a játékban meg eléggé távol.. -
#1008 Nem értek egyet az elméletetekkel..ülj be egy uj kamionba menjfel autopályára 88 al(mintha nemis haladnál)..és menj a játékba is anyival full reális. -
Buszosman #1007 De akkor is!A valódi életbe még 50-60 körül is gyorsnak tünik a játékba ez csigatempó...A 90 életbe repülés de a játékba mint ha az életbe 50-60 ....De annyira idegesít megyek 90el de nem haladok. -
#1006 Mivan a Magnummal? :O -
#1005 Hát igen, nincs profit, nincs fejlesztés... Ezért kellene kicsit élethűbbre venni legalább a fizikát, és az irányítást, a kinézet már így is rendbe van, és lehetne drágábban adni. Aki eddig is megvette, úgyis megvenné, aki pedig azért nem, mert nem élethű, most az is. -
#1004 Jól értelmezed, a lényeg, h a fejlesztésekhez pénz kell, ami attől függ, h az eddig kiadott játékok eladásai, h alakulnak. Ha van belőle bevétel akkor lesz pénzük a fejlesztésekre (több programozót felvenni, stb). Egyszóval minden megoldható ha van rá pénz!
Hát biztos,h nagy nyomás van rajtuk ezáltal, h ennyire nyitottak a "rajongók" felé és bevonták őket a fejlesztésbe, h adjanak tippeket, h mi legyen benne a játékba, mert ez keményen vissza is csaphat ha a végén nem olyan lesz mint amit várnak a felhasználók tőlük. Ezért is hangoztatják mostmár sokadjára, h ők egy kis cég és a kérésekből nem tudnak majd mindent beletenni, ergp már az elején felkészítik a népet, h csodára ők sem képesek! Amit nem is csodálok...
De reméljük a legjobbakat, h tényleg minél több "kérést" beletesznek az ETS2be, és tényleg egy nagy fordulópont lesz ez a rész a kamionos játékok történetében! -
#1003 és hogy ez felül fogja múlni az összes eddigi "szimulátorukat"
azt írják, hogy ez már jobban fog hasonlítani egy szimulátorra mint a többi+ a játékmenet is jobb lesz
illetve írnak arról, hogy folyamatosan újjabb dolgokat találnak ki, de eddig azért nem lehetett nagyonn javulást észrevenni, mert nem veszik meg olyan sokan a játékot és kis csapat dolgozik rajta.(vagy vmi ilyesmi)
-
#1002 Megint írt az scs. Valami olyasmi, hogy mindent megtesznek, de mindenki kívánságát nem tudják teljesíteni..
1. I am afraid we will need to do a bit of "expectations management" to avoid some of you expecting too much from us, and then feeling cheated if we don't deliver on the fantasies that we had never committed to.
Euro Truck 2 will be a massive improvement over anything that we have created before, in graphics quality, in simulation precision, and in gameplay depth. But there is no chance for it to meet everyone's expectations and hopes, and to include all features that you may wish for.
Please have patience with us, we are trying really hard to continuously improve our projects, but it's a difficult and long process. Our pace and ambitions are mostly dictated by your willingness to finance further development by purchases of our older games ;-). Truck simulators are really niche market products, these games can never support large teams (=high development costs), so we need to keep it lean and be careful about things. One game that fails to sell enough to recoup the development costs, and it's the end of SCS.
2. As for Magnum interior, it's really a delicate situation. We started talking to Renault, but the outcome is really open so far. Perhaps they will see it beneficial to be portrayed in our new game, but unfortunately they have also voiced some concerns, and it is even possible that we could not include any vehicle even just resembling their actual trucks at all. If they object, it wouldn't be enough just to replace the real name with a fake name, we may have to completely remove the truck model that we have already built (exterior so far) from the game. -
#1001 Merci belsővel kezdenek majd valamit?.. -
DIESEL DOG #1000 Összegezve... igen. -
#999 Jaaa, a szar fizika, meg irányítás. -
DIESEL DOG #998 Tudom, vezettem már teherautót, sőt nyergest is, de a játékban valami valóban nem stimmel a sebességgel néha. -
#997 -
nenus #996 De ha bele gondolsz, 1 kamionban tényleg lassabbnak tűnik a sebesség mint 1 személyautóban -
DIESEL DOG #995 Ez párszor nekem is feltűnt, van alapja a felvetésednek. Néha én is úgy érzem mintha valami lassitot felvétel lenne az egész. -
#994 sztem igazad van de ez csak az én véleményem -
Buszosman #993 Amúgy.Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele biztos h hülyén fog hangzani de sztem amikor 90elmék nem tűnik annyira gyoorsnak az életbe ha már 50-60al mész látszik h gyors kb a játékba az a 90 sztem ezen is kéne javítani. -
#992 Nem bántásképpen mondtam elhiheted. -
nenus #991 tökéletes az a kormány -
Sóschips #990 Ne legyé má telhetetlen:DMég nincs kész,dolgoznak rajta,mint olvashattad -
#989 A kormány egy picit furcsának tűnik. :/ -
#988 ez a volvo belsö egész jó végül is
legaláb karalycsontra1 kapok új gépet
1,karácson XD -
DIESEL DOG #987 Jó lesz ez a Volvo fülke! Látszik még rajta hogy nincs kész, és dolgoznak rajta, de alakul, már jobb mint ami GTS-ATS-ben van... -
vajo #986 anonymus én voltam. :D
És szóval a lényeg.
Azért nem ETS2-ben fotóznak, mert a 3D motorja még kicsit instabil, de dolgoznak rajta.
De viszont ez az UKTS+GTS motor pedig buta ahhoz, hogy érzékelje azt a fa modelt. Ezért vannak a fotók GTS-ben.
-
#985 Aham kb amit kivettél :)