52665
-
#10505 új 9 perces ETS2 videó csak, h csillapodjanak a kedélyek:
-
endy papp #10504 Már jöhetne.... ,mert most egy időre pihentetem ,míg nem lesz meg a nagyobb map.
Az ets2-ről meg nem is beszélve.
Remélem még az idén megjelenik.
-
#10503 még nem, de a hét folyamán elérhető lesz. -
#10502 Valahonnan le tudjuk tölteni?
-
DANIELTRUCKER #10501 Itt az új map!
-
DANIELTRUCKER #10500 És milyen gáz lett! -
#10499 nyugi van
rig'n'roll-ra ezerszer többet vártunk :) -
#10498 ...kapjuk már az t a szájba tekert ETS kettőt azt kész. Hova várjak már még két évet? -
#10497 Kapunk új területet a következő patch-ban. :) -
#10496 Új hír a blogon :Compete in Scania Truck Driving Simulator this weekend! -
vajo #10495 Scania Truck Driving Simulator Fénykép Verseny 2012 Augusztus -
#10494 viccelsz :) legjobb meló 17 éve csinálom.fizu mellett megvan a havi 250 rugó:) kihalásos alapon megy :) -
vajo #10493 -
vajo #10492 xDD - Hozza a pénzt az a lényeg :DDD -
#10491 Nekem meg jó nagy szemetesautóm :) -
#10490 Helyes :D Az ets 3 ra lassan elkezdhet az scs is modellezni:D Lesz mit :D -
#10489 ezt már vki elkezdte modellezni, és talán mire kint lesz ETS2, meg is lesz és kiadja majd az illető! -
Lolluki #10488 Király lett én bele nézegettem :) Amúgy alap szabály :) Tolatásnál a blinkert azaz a (vészvillogót) kitesszük :) -
#10487 Akkor nem tudom mi lehet a baj! -
#10486 Én végigmentem ezen több tízszer, nem volt vele semmi baj. -
#10485 Nembiztos hogy csak a map-al van a baj, engem az eredeti terkeprolis kidob. Valaki nemtud ra megoldast? -
#10484 Ne félj mostmár engem is kidob. 5. alkalomra már nekem se volt jó. Vajo ha erre jérsz,törlöd ezt a kettő üzenetet?: #10446 #10445. mert itt ketten is mondták hogy nem jó, ne töltse le senki potyára. :)) -
#10483 -
#10482 Akkor egy és ugyan az a kamionnal dolgozunk mind a 2-en, csak nekem pótos szerelvényem van -
#10481 Akkor én mit szóljak 98as MAN-al tolom egész nap. -
#10480 Sziasztok! Amit Sofőr linkelt be mapot valamiért kidob a játékból? Valakinek valami ötlet? Vagy hogy kell berakni rosszul csináltam volna? -
DANIELTRUCKER #10479 Én 2.-ban indulok aztán 4,6,8 és innentől rakománnyal egyesével kapcsolok, ez a körülményektől persze változik! -
#10478 Megnyugtat, hogy nem én vagyok a legbénább manuális váltással. :)
Azért sokkal finomabban megyek, igaz, 2.ban indulok, és páratlan sebességet nem nagyon szoktam használni (bár, ha jobban belegondolok, 3.ban kellene indulnom, és minden páratlan a normál fokozat),
-
#10477 Na az meg a másik, ebbe a kuplung már lejárt lemez. De amivel én dolgozok abban van, 12 éves kamion. : )) -
vajo #10476 Ráadásul minek használ kuplungot? xDDD Való életbe sincs ebbe a Scaniaba :DDD -
#10475 Siralmas ahogy rakosgatja a sebességeket. Inkább visszaállítaná autómatára! -
#10474 Nagyon irigyelem azokat, akiknek van TrackIR-jük... Azzal teljesen valósághűen lehet élvezni a vezetést mint azzal a balra-jobbra nézés gombot használva! (Engem eléggé zavar, bár az egérrel jóval könnyebb, bár az sem a igazi.)
Nagy szimulátorfan vagyok.(rep, vasút, busz, autóverseny, rally, kamion, esetleg hajó is) Van joystick, G27, csak trackIR nincs...
(Na meg a RailDriver Cab Controller sincs!) -
vajo #10473 Törölve :D
#10471: A feelingje megvan. Az más kérdés, hogy csávó szarul vált :DD
Amúgy belehet állítani G25 és G27-nél a felső fokozatot? vagy bármi másnál? Tudja-e a játék kezelni? -
#10472 A sebességváltó használatát igazán tanulmányozhatná a készítő. :D -
#10471 Akinek esetleg van fölös 45 perce, az nézze végig ezt a kis "rövid" videót, h milyen játszani az STDS-sel egy G25+TRackIR kombóval:
-
#10470 Mondjuk az elejét elírtam, mer oda az a nem, nem kell. Mindegy -
#10469 Tetszik a pozitív hozzá állásod , és értem hogy nem az hajtott hogy másnak is tudj segíteni a termék kulcsban ezt díjazom. Tényleg. Most azonban pont az járt a fejemben többször is látva a fórumoldalán a bejegyzést hogy megírjam: remek remek , de szerinted/szerintetek (már akik még ezzel próbálkoznak) nem levágós kicsit ez a sok megtett kilométer :))))))))) Szerintem simán levágják és kizárják az ily módon benyújtott teljesítményeket. De mondom az tényleg kedves tőled hogy ha már rájöttél adakozó vagy azt azért köszi. A szándék a fontos. Sajnos attól tartok most ez a termékkulcshoz kevés lesz. Na mindegy. Azért köszi. A scs soft meg ha általánosít egy magyar viselkedése "leleményessége alapján "- ha bár csalásnak is minősül - az nem lenne szép dolog. -
komiki #10468 Nagyon jó.Mutassuk meg tényleg mit tudunk mi magyarok veled az élen.Sajnos az országunk nagy része ilyen emberekkel van tele,de nem baj büszkék lehetünk rátok.Atyavilág de sötétség van a fejekbe.A töbiektől elnézést kérek, nem bírtam ki hogy ne írjak valami szépet:). -
Czobi #10467 ezt is az scs felé kéne jelezni, remélem a következő patch akkor ezt is orvosolja
bár kétlem... -
#10466 Igazad van! Én is törölném de sajnos nem tudom.