A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SlaCker #10517 Én nem tudom, de ez a Bloor vagy milyen effekt kivégez. Ez nem napsütés! Nagyon ratyi.
Remélem nem csak nekem tűnt fel, hogy a visszapillantóban nem létezik az árnyék! Érdekes visszapillantó. :D
A komp nem rossz gondolat, de hogy milyen rossz kivitelezés. :S A STDS-ben mikor a kompra kell felállni. Nah valami ahoz hasonló kihívás lehetne benne. Meg a parkoló helyek megint hót szarok. Vagy egyből behúzod a lepakolási helyre, vagy akkora helyed van, hogy lazán elforogsz és rükvercbe beteszed a helyére. Szintién nem nagy kihívás.
Az meg már nekem is bassza az agyam, hogy nincsen pénzük egy kibaszott momora! Meg milyen dolog már ez a videó is. Legalább ha ők készítik. Akkor ugyan oldják már meg, hogy van bent egy spectator és ő filmez miközben a másik a momo vagy jobb kormánnyal nyugodtan tud vezetni.
A másik agyhalálom az a kibaszott vonal. 2012-ben nem tudnak még egy folytonos vonalat felfesteni a kanyarban? Mi az már, hogy a kanyarban szögletes a záróvonal! Úristen. Kész vicc. Annyira grafikáznak, de olyan ordenáré hibák vannak, hogy borzalom. Igazából ami itt előrelépés (a videók, képek alapján) az a térkép bősége. Itt ki is fújt a dolog.