52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szobi30
    Vajo, ha erre jársz majd, szerintem ez a 2 hozzászólás nem kell ide... (#10463, #10464)
    ha mindenki csalna, értelme nem lenne az egésznek... :)
  • Czobi
    Remélem kijavítják és törlik az időket (az enyémet is)!
    Azért kíváncsi lennék ki találta ezt meg... Itt egy konténer menjünk bele!
  • gomze
    Igen tényleg át lehet menni az összetört konténereken. Így sokkal jobb időt lehet menni ( de az csalás).
  • Czobi
    Aki jól tud angolul, az jelenthetné az scs felé, hogy a "konténerek útvesztője"-ben át lehet menni a konténeren keresztül, rögtön a legelején a targonca mellett.
    Eddig nem értettem, hogy lehet 19mp-es időt menni (csalók mindenhol vannak)... hát most már értem, nekem is sikerült egy 19.03-asat.
    Bár még így is van pár pálya, ahol űridők vannak, a szabad vezetés 119000 pontról nem is beszélve.
    az az 50. bónusz meg nincs is szerintem
  • aerolive
    Én kértem, de nem kaptam. Ha van amúgy egyáltalán. De retoucher-t se láttam errefelé azóta, szóval bármi lehetséges. ;)
    Igazad van :D , de ott valaki válaszolt rá hogy neki kell :)
  • vajo
    Nem volt belinkelve, amúgy 3. oldal elején van róla írva.
    Nekem nincs, de korábban valaki kérte a linket és nem kapta meg azt. Már nem tudom ki rakta fel a képet, de neki biztos megvan. ;-)
    Én le bírtam menni, nem tudom neked mi a baj, felül kellet írni még hozáá azt a live_streams.sii-t. Amikor letöltöttem akkor még be se volt csomagolva .scs fájl-ba. De én vettem a fáradságot és becsomagoltam és felraktam külön azt. :-))
  • bluetongue
    Hát én is attól tartok! Már annyiszor módosították a várható megjelenés dátumát :( Most is azt írták, hogy a szeptemberre sincs garancia.
  • Szentis fiu
    Szia!
    Letőltöttem a mapot de sehol nem találom azokat az új utakat.
    Légyszíves segítsél mi lehet a baj.
    Nem tudom, hogy van-e valaki aki még letőltötte és, hogy nekik meg van e.
  • robert1933
    Ha így halad decembere sem lesz kész
  • bluetongue
    most olvastam, hogy nem lesz kész augusztusban, csak szeptemberben (ha minden jól megy)
  • robert1933
    Köszi
  • joceruza
    "We have set the release time to first week of August 2012."

Aszongyák...
  • robert1933
    Sziasztok tudja e valaki mikor jelenik meg az ets2?
  • gomze
    Hello mindenkinek!
    Meg van valakinek ez az STDS map?

Ha igen, adna egy letöltő linket?
    Köszönöm!
    Itt egy új térkép.

letöltés: http://www.mediafire.com/?i47ned28m89a45i
    Most ezt miért mondod?
  • komiki
    Valami eszméletlen jó a helyesírásod gratula:)
    Végülis nem mint ha kellene bele, csak kérdezem!
    Nem tudom hogy kinek volt dolga ien új kamionokkal mint ami az STDS-be van, nekem ien modernekkel nem volt még, én egy MAN F2000-rel dolgozok abba 8 sebességvan+felező+alsó felső. Ezebe az újakban igaz hogy 12 van de rövidek. És az alsó felső hol maradt?
  • aerolive
    Februári G27 42 ezerért

link
  • Gis80s
    Hű ez a videó nagyon igénytelen...de az jól látszik, hogy a játék viszont nagyon rendben van / lesz. Viszont a műszerfalon lévő kijelző szerintem nagyon zavaró fényerősséggel bír, konkrétan használhatatlan. (ez már egyébként az STDS-ben is fura volt -nekem-)
  • fuszhi
    Az ember azt gondolná hasonló lesz mint a csania truck , de még a lerakó hely is a régi, pedig jobb az új. Nekem jobban tetszik a scaniaba a kézifék hogy szögletes , nem úgy mint a volvoé a videón. Az AI-t is beállíthatják , megengedem :)
  • fuszhi
    Olyan mint ha sínen menne és akadozna is. :)
  • vajo
    Tudok rendet tartani, csak a konfliktus is a fórumozással jár. Viszont ez a videó nem rossz ötlet
  • gumikacsa
    Ez a videó egy vicc. Nem a játék a szar, hanem ez a videó rettenetes. Értem én, hogy a kiadóknak, és a fejlsztőknek nincs keret kormányra, de attól még nem kellene ilyen hihetetlenül igénytelen videót készíteni, pláne promóció céljából.
    Hívják Vajot, mert a topikban nem tud rendet tartani, de ennél 100X odabaszósabb videót csinál.
  • ming1996
    1:02 percnél hogyan fordul a kamion úr isten az valami gyalázatos
  • Boxer HUN
    ...
  • WinStar
    volt már
  • Robertoo21

:)
  • aerolive
    Nem értelek a kormány helyzetével kapcsolatban. Szerintem ugyan mindegy, hogy a hivatalos videóban melyik oldalt is vezetnek, ugyanaz a kép, ami lesz.
  • fuszhi
    igazad lehet
  • Boxer HUN
    Én emlékszem, amikor az első videók megjelentek az STDS-ről... Mindenki el volt ájulva. (Én is...) Majd újabb,... és újabb majd jöttek az első kommentek, melyekben elkezdődött a játék fikázása. Kapott vegyesen.. grafika - fizika - játékmenet...stb. Aztán megjelent, megvettük, és láss csodát, tetszik mindenkinek.

Na most jött el az az idő az ETS2 életében, hogy minél több videót lát az ember belőle, annál inkább jönnek elő a kétségek, kételyek. Szerintem meg kell nyugodni, mert hosszútávra terveznek a SCS házatáján, ezért hallgatnak is a vevőikre.

A képlet egyszerű. A hevenyészett minőségű videókat (a 720p is készülhet pocsék forrásból) kezeljük felületesen.

• fuszhi
    A múzeum körutas bolt oldalára még minig nincs ki írva az ets2 előrendelhetős ára se. Ellenben a http://www.supergamer.hu/euro-truck-simulator-2-p-204715.html oldalán viszont egész biztos nem kockáztatnám meg egyenlőre az előrendelést. Úgy érzem bölcs dolog lenne várni még.
  • fuszhi
    jó persze tudod hogy ez csak egy ötlet volt valamit írnom kellett arra a gondolat fonalamra amiben igyekszem keresni hogy mi az ami nagyon nem stimmelt azzal a videóval. Ez csak egy meggondolatlan ötlet volt. A lényegen azonban nem változtat. Sokkal rosszabb az összkép, mint a scania truck nál pedig ott még PDA sincs. Itt valami nem stimmel. Hát ha a scania-t meg tudták alkotni új pompájában a követelményeknek megfelelően gondolom már rég kész a többi játékosnak számító kamion típus is. Az AI -ről ne is beszéljünk.
    Még is miért hogy megemlítettem? Elméletben ilyesmik mostanra már fel se vetődhetnének gondolom.
  • Boxer HUN
    Kulturált leszek... de csak miattad...

"ha csak a régi skineket gyorsan összedobták az új motorral" - Csak egy kicsit gondolj bele... ha a régi skint össze akarják dobni az új motorra, az annyit jelent, hogy a megnövekedett poligonszámok miatt újra kell modellezni mindent. Ergo, nem lehet az ETS2-ben STDS minőséget ETS textúrával megvalósítani...

Hátradőlhetsz megnyugodva...
  • fuszhi
    Na akkor ezek szerint van valami abban amit felvetettem mint témát. Igen nem tudom én nem emlékszek az ets -en belül hogy a fel illetve lekapcsolásnál kialszik a pótkocsi fénye. Nekem legalább is tetszik milyen jól megoldották ezt a scania truck ban. Meg ha már itt tartunk felvetném még egyszer ezt a jobb kormányos dolgot , de csak picit. Igazán kedvesek hogy gondoltak az Angolokra ha jól mondom , tényleg figyelmesek ez rendes tőlük. Azonban egy balos videóval is megszórhatnának mindjárt vagy kettővel. Esetleg egy pár képpel hiszen nyakunkon a kiadás , és illene reklám anyagot szolgáltatni. Vagy nem? :)))
  • komiki
    Udv.Igazad van a videóban nagyon tréül fordul az egyik .Meg igazából kombinálhatnák a pótok lerakását valami uton módon a Scania truck-ban lévővel mert az útán már elég szegényesnek tűnik az egyszerű parkolás.(lásd a vidiben).