A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
A helyzet az, h egyre inkább kezd szertefoszlani a "rózsaszín köd" a szemem előtt és sztem egyre többek szeme előtt is, h nem azt fogjuk kapni, mint amire "rég óta várunk".
A szivárogtatott videókból tisztán látszik, h nem véletlen, h más sokadszorra tolják ki a megjelenés dátumát, szinte kivétel nélkül mindig arra hivatkozva, h nem akarnak "szart" kiadni. Hát sztem meg megjelenés után ETS2nél is lesznek ám szép számmal záros határidőn belül patch-ek kiadva, óriási bakot lőve ezzel az SCS részéről, hisz mindig ez a fő indok, h még csiszolnak rajta, de már most lehet tudni, h tökéletes úgy sem lesz, de ez sztem nem is várható el, de már most elmondható, így STDS-t "letesztelve", h bizony nem volt az STDS kiadása sem "zökkenőmentes", lásd a sok-sok patch-et egy hónapon belül, akkor itt is lehet ilyenre számítani.
Mellesleg már most lehet tudni STDS után, h túl sok új vizuális élményben már nem lesz részünk, max. több hely specifikus objektum, reptér, stb., de kinézetre már tudjuk milyen lesz az ETS2, meg azt is, h GTS-ből rengeteg minden megmaradt.
Ezzel csak azt akarom mondani, h nem fog olyan nagyot ütni, mint amennyire várják már a rajongók a játékot!