banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Nem bírom magamban tartani...

Én átlag egy-másfél havonta rakom újra a rendszeremet. Ennek a legegyszerűbb oka, hogy 12 perc alatt kész a tiszta, működőképes rendszerem, plusz 3-4 perc az apróságok... Ellenben ha mindenféle tisztító-takarító alkalmatosságokat vennék igénybe, akár 3-4-szer annyi időbe telne, mire végezne.

Ahhoz, hogy a *mellékelt képen látható teljesítmény stabilan megmaradjon, havonta szoktam takarítani a gépet. Ilyenkor szoktam újra rakni a rendszert is. Az évek során építettem újjá nem egy, nem két gépet, és láttam csodákat bennük.. pók farmtól kezdve, az elzsírosodott porcicáig bezárólag mindent. Egy 5-10 évig ki nem nyitott gépben el tudom képzelni mi lehet. Nem az a baj, hogy az emberfia nem ért hozzá és azért nem nyúl bele... de hogy más, hozzáértő szakival sem csináltatja meg,... na az a hanyagság. Szerintem! És ez a hanyagság előbb-utóbb megbosszulja magát.

* melléklet