52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Czobi
    Mikor kilépsz a szabad vezetésből, akkor ott kiírja, hogy miből mennyi pontot szereztél - a Scania jelekért kapott pontjaidat elosztod hárommal és megkapod, hogy mennyit találtál meg. (papírra én se szoktam írogatni:))
    Ha meg direct x miatt ilyen, akkor így is marad, mert a direct x 10-et már nem tudja, csak ezért meg nem veszek új videókártyát - azért köszi!
  • fuszhi
    Te dupla annyit játszottál már vele mint én. Szerintem ez inkább direkt x es dolog lehet. Azt áruld már el légyszíves hogy honnan tudom meg hány Scania jelet vettem fel mert oké mikor felveszem akkor írja, de amúgy én nem szoktam papírra jegyezni :)))))
  • Czobi
    Lehet, hogy csak 49-et találtam meg... nah most már azért is megkeresem az 50-et!
    A kérdésemhez a képek:
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=gfclzqlkm8d9ux65p5mh.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=wyc9r476bmm35gaw73el.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=5vjhunhepll262bx5iuq.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=e2jd6m0xdf5l52g5n7te.jpg
    az első képen, amikor fel van kapcsolva a fényszóróm, a másodikon amikor nincs, a két utolsó pedig az éjszakai, "krómos" kép
  • fuszhi

:)))) Jaj ugyan már :) azt se tudom hol vagyok. Egyébként az ötlet hogy béta kulcsok volnának onnan jön, hogy kipróbálásra szánják Őket. A másik meg hogy ha megveszem később akkor minek két cd kulcs?:))) Nem hiszem hogy csak úgy szórják a kulcsokat. Egyet kap a nyertes és kipróbálhatja időnek előtte, ez jó ajánlat.
    Nem hiszem hogy igazi kulcs, mert akkor egyértelmű ha ilyet lehet nyerni nemsoká, akkor teljesen fölösleges játszani is érte. Nem tudom hogy érted e? miért szenvedjek a nyeremény kulcsért ha kész a ETS 2 és kipróbálható. Akkor inkább megveszem. Ne hogy az mond hogy visszatartják még két hónapot ha amúgy is kész, csak azért hogy legyen egy mázlista két hónappal előtte. Tehát ilyen nincsen papa. Hát gondolkogyámán:))) figyú én erre jutottam , mivel azt olvastam ki próbálhatja. Gondolom nem az egészet. Máskülönben miért tartják vissza? Átnézik még hatszázszor? Én is találtam patch után hibát a híd alatt átjön az ember és a híd lábán átvilágít a kamion és ahol árny kéne legyen ott fénylik. De én nem a hibákat keresem. Az csak lehúz.
  • Czobi
    Sziasztok!
    Én megtaláltam mind az 50 scania logót, térképet is csináltam hozzá, úgyhogy ha van rá igény fel tudom tenni vagy el tudom küldeni, akinek kell.
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy csak nekem olyanok az autók, kamionok tükröződése este, mint ha krómozottak lennének? (mindjárt töltök is fel képet) Színük egyáltalán nem látszik. Illetve ha a lámpám rávilágít más autókra, akkor azok is nagyon fényesek lesznek. Videókártya gyenge (9600gt) vagy a direct x nem jó esetleg (9-es)? Egyébként közepes graf-on 35 fps-sel vígan elmegy.
  • gumikacsa
    Látom, hozod a formád. Az egy dolog, hogy 4 hozzászólásodból nagy jóindulattal 1-nek van értelme, de hogy idő előtt játszható bétának gondolod a cd kulcsot...
  • endy papp
    Na és mennyi van már meg az 50-ből?
    Nekem már meg van 47 csak 3 hiányzik,de előbb utóbb meglesznek.
    Ha érdekel, a rakparton is van néhány.D.
  • fuszhi
    Majd nem hiszitek el mennyit lehet találni
  • fuszhi
    Hallod nem akartok átmenni egy műszaki fórumba? Nekem van egy elképzelésem hogyan működhet egy kamion és esküszöm nem érdekel ez a sok marhaság. Okosabb lettem általatok és tényleg köszi , de van egy elképzelésem a kamionról és a szimulátorról és ha azt megközelíti ez a nyamvadt stds meg az ets 2 akkor boldogan vezetgetem. Mindenki tudja jól hogy megtudják csinálni Omzisra ha nagyon szeretnék, de gondolom direkt céljuk az is, hogy elhatárolódjanak más játék készítőktől alkotásaitól. Viszont mikor olvasgatok a fórumon. Vita folyik műszaki dolgokról én örülnék a helyetekben annak amit hozzátettek. Nem pedig "sírnék" azon hogy ej de mennyi minden hiányzik még. De nem? :) Most ez nem egy megdorgálás , de fontos lehúzni a fiatalság jókedvét azzal hogy "állandóan" az van éreztetve ez még közel-távol nem olyan mint az igazi? Ez a pár sor nem csak hozzád szeretném intézni hanem a hozzád hasonlókhoz is. Én is szeretem a műszaki jellegű ismereteket és nyitott vagyok a tanulásra ha valami érdekes dologról hallok , de ez már csak arról folyik hogy egymást meggyőzzétek. Én nem ezt szeretném olvasgatni. Ha nem például ilyesmit ezt figyeld pl: egyik nehéz fuvar után hogy letudd rakni a pótkocsit rákel menj egy földes útra baloldalt markoló , de ha lerakja az ember a terhet simán később végigmehet a földes úton és a végén talál egy telephelyet ott lehet találni rengeteg olyan Scania pontot ajánlom mindenki figyelmébe.
  • Plett
    Ezt tényleg jó lenne tudni, mert kiböjtölném szeptemberig a szülinapomig a játék beszerzését. :)
  • fuszhi
    Ezek szerint ha "jó" vagyok, akkor Kipróbálhatom időnek előtte az ETS 2 valamilyen bétáját?
    Azt lenne jó megtudni mikor dobják ki , és minél hamarabb belefogni a gyakorlásba.
    Köszi JohnBrat.
  • nagyonfaya
    KingStone90- a régi scania-knál is ha jóltudom 460-tól feljebb voltak a V8-asok, amik bőven futkosnak itt. ha valóban 100.000x ültél kamionban, akkor ezt tudnod kéne.
    Továbbá:
    "ha a légzár jó és nem jó ötlet kinek hogy akkor légrugós felfüggesztés hogy az jó ötlet e jobban billegne az autó a kerekeken?????? erről mit gondoltok??????,"

Ember, amióta leírtad, próbálom kibontani ezt a kérdést, ami a kérdőjelek miatt biztosan nagyon fontos lehet. Értelmezésem szerint, Te arra gondolsz, hogy a "mai" kamionokban lemez-rugó van még. El kell hogy szomorítsalak, ilyeneket már nem használnak kamionokhoz. Legfeljebb lovaskocsihoz. Természetesen ennek is volt billegése, de leginkább terhelés alatt. Ha teher nélkül használták, mondhatni hogy csak "pattogott". Bár lehetséges hogy Te még az Ifás korszakot éled, de még az első tanulmány-autóm (Iveco-TurboStar) is légrugóval rendelkezett, ami kb 16-évvel ezelőtt volt.
    Persze ha nem erre gondoltál, akkor légy olyan kedves, és fejtsd ki ezt nekem, mert egyszerűen elképesztő ez a fogalmazás.
  • JohnBart
    Új bejegyzés a blogon, az SCS versenyt is hirdet (az új pályákon a legjobb eredményt elérők ETS2 kulcsokat kapnak majd), részletek lefordítva itt.
  • KingStone90
    Vagy is nem veszem kötekedésnek!
  • KingStone90
    Jolvan na azért én sem tudhatok mindent, én ien scaniakat még nem nagyon láttam magyarba, de semi baj nem kötekedsz
  • SlaCker
    xD Az mi az! :D

Ha jól tudom akkor nem a nyomaték a lényeg az emelkedőkön? A lóerő a nagyobb sebesség elérésében segít. Nem pedig a tonnák könnyebb mozgatásában. Azért a nyomaték a felelős. Azért igazítsatok ki ha tévesek. :P
  • scania topline
    xD
  • GerY5
    Nem kötekedni akarok, de vigyázz. kibe kötsz bele.
    KingStone90 már 14 elmúlt, és 100.000x ült kamionban.
    Ha ő azt mondja, hogy kevés, akkor az úgy is van!(!!!!!!)

• Kistódi
    Nem kötekedni akarok csak mint Scania fan szúrja a szemem ez a hsz hogy: "Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erősebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge!" V8-as az új szériákban 500-tól kezdődik.. ezért V8 440 nem létezik :)
  • scania topline
    Hali!

Valaki tudna segíteni, hogy az át skinezett rendszámot hogyan tudom betenni a játékba, hogy működjön?
    Előre is kösz a segítséget!
  • V43 1105
    Élsimítás, rulez xD
  • danyr
    Deniel Map Project...

• dgufoplast
    A ROCKSTARos nem a legjobb lett mert korlátozott a festés területe :)
  • GerY5
    Kreatív
  • dgufoplast
    ROCKSTAR:
    MONSTER:
  • GerY5
    Szuper.....
  • dgufoplast
    Lehet csak majd kell hozzá normálisan használható kép :) de rajta vagyok az ügyön :)
  • GerY5
    Ugye azt is megmutatod majd?
  • dgufoplast
    Lehet lesz majd az is :D most ROCKSTARS csinálgatok :)
  • fuszhi
    Kíííváló én egy "mocis nénit" raknék rája a kamionrája :))))
  • dgufoplast
    Üdv próbálkoztam a festéssel ez lett a vég eredmény :) de nem valami jó festhető némelyik Pót kocsi :)
    Képek :) PIMPSTAR tudom nem rá való a festés de én át festetem :)

• JohnBart
    Új javítás várható az STDS-hez.
  • KingStone90
    Nekem pont ez volt, kb az egyik dombra 3 perc alatt értem fel! Én szerintem a kamion is lehetne egy kicsit erősebb mert ez a v8 440 Le kicsit gyenge! Lehetne legalább 580 Le-ős!
  • aerolive
    Ez a Harita mod térkép nem a legkönnyebb. :D
    Van vagy 40km és tele van emelkedőkkel, amin max. 2-ba tud felmenni a kamion. Elindulni meg csak kézifékkel, mert lefullad. Ráadásul térképrajz sincs.
  • KingStone90
    Én nem vettem észre, de köszi a figyelmességet! :D
  • aerolive
    Észrevettétek, hogy ha refivel mentek, akkor a szembejövők villantanak egyet? Most nézem, hogy mit villog itt mindenki, erre lenézek a műszerfalra és fent maradt.
  • KingStone90
    Örülök neki, jó töltögetést! :))
  • Plett
    Bár angolul lenne... :D Egyébként köszi, én személy szerint nem ismertem.
  • KingStone90
    Nem tudom ki ismeri az oldalt kin nem, nézegessétek és töltsetek kedvetekre. link: http://www.simulasyonturk.com/kategori/scania-truck-driving-simulator
  • KingStone90
    Sziasztok!
    Az STDS-be van CB, vagy valami CB mod???