banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    "(halkan jegyzem meg, NINCS vezetői engedélyem...) "
    Neked legalább nincs mit elvegyenek.
    No meg az sem utolsó hogy büntetést sem kell fizetned ,ha esetleg.......
    A fülke nézetet használom én is.
    Valamelyik nap ,megpróbáltam külsőből és csak össze vissza tekergettem a kormit,így inkább maradok a belső fülke nézetnél.
    Igaz nekem egyszerűbb valamelyeset mivel mindig látom mindkét oldalon a tükröket.(nem az f2 miatt) azt mindig kikapcsolom,mert eltakarják a valós tükröket.
    Inkább elbíbelődök egy egy beállással,fülke nézetben,itt az idő úgy sem sürget,de így mégis életszerűbb,(ha úgy tetszik "szimesebb")
    Valamelyik nap úgy kezdtem hogy esik az eső ,azt hittem el sem áll,mert vagy fél órát fuvarozgattam mire abba hagyta.
    Volt két piros fuvarom és inkább kivártam míg el áll mert az esőben belső nézetből nem sokat látni a tükrökben tolatásnál,főleg ha még sötét is van.
    Szerintem többek közt az esőt is nagyon eltalálták és jól megcsinálták a játékban.
    Ahogy folynak és cseppennek le az ablakon,stb.
    Remélem az ETS2-ben a tompítottat erősebre veszik mert nekem eléggé gyenge fényűnek tűnik.

"Témába vágva pedig, egyáltalán nem zavar, hogy szimulátor vagy sem... Állati jól érzem magam amikor játszom vele, és nekem ez a lényeg!"
    Ebben is csak csatlakozni tudok ,az idézetben leírtakhoz.
    Aki "nagyon szimulátort" keres annak valami más játékot kell hogy keressen,de az már nem játék, hanem szimulátor,és szerintem arra jóval kevesebb igény lenne ,no meg vásárló.