52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Halóóóód ? a barátnőm cukrász , de neki eszébe nem jutott volna ilyen mar.aság. Pedig, itt vezette a kamiont. Egyél valami édességet ha már a kamion fényéről is valakinek ez jut eszébe biztos hiánya van. :)))) Hát, de nem ?
  • dgufoplast
    Még nincs ki adva :) és a képek meg jobban a Scania Truck Driving Simulator-ból vannak le fotózva :)
  • tokike97
    üdv láttam több képet az ets 2-ről és már lehet tölteni vagy csak simán forumos képek?ha igen akkor valaki linkelje el
  • wollnerd #10217
  • Pupuci
  • fuszhi
    Pontosan
  • Szobi30
    nem, és ne kérdezd többször.
    NINCS WAREZ!!!
  • ben2004
    Hali!Vki adna 1 letöltési linket?
  • JohnBart
    Az új blogbejegyzés fordítása itt vagyon. ;)
  • DANIELTRUCKER
    Ne feledje el senki hogy ezek a játékok mit is akarnak visszaadni ( és szerintem vissza is adják ), mégpedig a vezetés élményét, a kalandot és a szabadságot, mert én ezekért az érzésekért játszok ezekkel a játékokkal. Akármennyire jó illetve nem jó a grafika és a fizika, ha az élmény megvan akkor szerintem már rossz nem lehet!
  • AudiQuattro
    Új hír a blogon! Egyébként meg ne reagáljatok a gyerekre,majd vajo törli az összes bejegyzését reméljük..ha meg egyesével osszátok ki csak rosszabb.Bevezetném a sorozást,10 éves kortól komolyan..
  • biliard10
    +1
  • komiki
    Ja és csatlakoznék WinStarhoz:szégyen és gyalázat ami itt folyik.Hülyeségeken vitatkoztok,és egymást oltogatjátok.Vajó remélem kiosztja a hülyeségserlegeket.Jó lesz már ha megjelenik a játék ,legalább lefoglalom magam és nem fogom a sok szellemifogyatékos hozzászólást olvasgatni.Akinek nem inge ne vegye magára.Elnézést a kifakadásért .
  • biliard10
    köszi
  • komiki
    Udv .Egy sima térképszerüség van a játékban nem olyan mint az ets2 ben lesz ,de az működik:).
  • biliard10
    STDS-ben müködik a gps?
  • aerolive
    Kicsit kusza lett, de tudjuk be ezt az esti fáradtságnak. Majd jönnek a mod-ok és segítenek picit a játékélményen. Lentebb, amit linkeltem a fizikai mod a fülkére az egész jó, vagy legalábbis én egész élethűnek találom, sajnos még nem volt alkalmam kamionban ülni, de ez nem rajtam állt eddig sem.

Jobb érzés lenne persze a műszerfalról felkapcsolni a lámpát, vagy a fűtést meg ilyesmi, de örüljünk, hogy ha csak ilyet is, de legalább készítenek kamionos játékot. :)
  • aerolive
    Én teljesen értem amit mondasz, sőt ezt vallom én is. Szívesen támogatnám az ilyen kezdeményezést. Emlékszem én is, régen rengeteg játék volt, ahol volt kapcsoló. Emlékszem ilyenre is pl. a World Racing 2-nél, ahol nem volt a csúcsponton teljesen a kódolás. :D
    Szimulátorban rendes menetteljesítmények voltak, de Arcade-ba egy szar lada is ment 200-zal simán.

De pl. a Bus simulatorba már van kezdő és haladó mód, inkább ez lenne a járható út szerintem. Valószínűleg amiről itt beszélünk, azok több milliós tételek lennének. Inkább én is áldoznék a grafika oltárán a szimulációra, de ez van. Ott van pl. az OMSI, egész jó, de a grafikához képest az optimalizációja elviheti az év szar címét.

De én bizakodom, már ez is oltári nagy előrelépés volt az ETS1-hez képest, most ki se merném már próbálni ezután.
  • SlaCker
    Jópofa. :D

Fúúú ezt, hogy mondjam el.
    Szóval. A lényeg az, hogy szimulátor, de még is arcad. Sokan a csillogó grafikát nézik és észre sem veszik azt, hogy mennyire arcad. Hol ott mint mondtam a nevében is ott szerepel a szimulátor.

Az arcad vagy simulator kapcsolóval pont ezt tudnák megoldani. Míg arcad-ban (8-14 évesek) csak gáz fék kell addig a simulator-ban ( bár ki aki komolyan veszi vagy érdekli a kihívás) mindent te csinálnál az utolsó csavarig.

Sajnos az a baj, hogy minden játék a fiatalok fele húz el. Inkább így mondom, hogy "ha én csinálnám akkor nem érdekelne, hogy 2 millió db helyet 1 milliót adnék el. Viszont tudnám, hogy az az 1 millió aki megvette az szimulátort kap". Szerintem a legbiztosabb vásárlói kör azok az emberek akik szimulátort várnak el és kapnak is. Míg a gyerek lehet, hogy megveszi egyszer és kész. A többi részt meg már nem. Nem tudom érthető-e amit írni próbálok. :)

Vagy van még egy lehetőség. Persze az sok munka. Azt is meglehet csinálni, hogy amit kiadnak most az lesz az "arcad". Utána viszont kiadnának egy Euro Truck Simulator 2 simulator játékot ami már hardcore. Az utolsó kapcsolóig te mozgatol mindent. Így ezzel is kedvére tennének a fiataloknak és a szimulátor imádóknak.

Persze oka is van, hogy mért ragaszkodom én ennyire a szimulátorhoz. Mind mondtam küzdök a jogsiért. Nem adom fel, de nem egyszerű. :(( Nagyon szeretném már érezni ezeket a bestiákat. Szeretnék legalább virtuális környezetben eljátszani velük. Már az is sokat segítene. :P És mint mondtam szerintem sokan vagyunk így aki élőben nem is, de virtuálisan szeretné legalább átélni az igazi élményt. Persze az sehogy sem adható vissza, de meg lehetne próbálni a 99% felé vezető utat. :)
  • WinStar
    basszus,belépek sg-re látom 91 új üzenet..erre mi fogod?Dedózás...azt hittem már valami komoly hír van az ETS2-ről,vagy új képek jöttek ki,vagy valami.... ááá szánalmasak vagytok(tisztelet a kivételnek)
  • aerolive
    Te meg visszafoghatnád magad, minden betűdnek új üzenetet írsz. Azzal, hogy azt írod, hogy mennyire értesz a kamionokhoz, csak az ellenszenvet vívod ki. Idejössz a semmiből és mondod a magadét. Előtted nem nagyon csinálta ezt itt senki mostanában. Majd a közösség eldönti, hogy értesz-e a kamionokhoz, ha letettél valamit az asztalra.

Most én idejövök, hogy atomfizikus vagyok meg én építettem a fehér házat akkor én vagyok a fasza csávó azt mindenkinek le kell borulni? Utána meg sajnáltatod magad, hogy csak téged pécéznek ki az emberek.
    Nézzél már magadba.
  • aerolive
    Na, akkor hogy is van ez? Szimulátor a neve és mégis árkád szar? Csak nem visszakanyarodhatunk (engedelmeddel használnám a szójátékod :D), hogy 6 évesek a célcsoport. Nem tudom meddig mentél vissza, de lehet találkoztál a képpel, ahol a 7-8 éves forma kiskölyök tolja a játékot a bemutatón. ;)

Ezt meg nem mi döntjük el, a fejlesztőké a döntés. De pl. van az új '12-es busz szimulátor, az az amerikai fostartály. Na, ott be kell tolni a tacho-t is, meg minden szar féket kell kiengedni meg kulcsot manuálisan elfordítani. Ezeket mi értékelnénk, mert jó érzés egy olyan virtuális dologgal játszani, ami szinte tökéletesen hasonlít a valóságra. De ez a kisebbség. Menj fel a fórumra, mindenki ott sír, hogy hogy a ****-be kell elindítani azt a szar buszt. Nem jó, kattog, villog, nem csinál semmit, szar az egész. Gondolom emiatt dönt úgy az SCS, hogy nem ezt a vonalat választja.
  • SlaCker
    Erről beszéltem. Mióta írtam azóta teli van szarságokkal a forum. A fele teljesen értelmetlen.
    Nem akarok középpontban lenni, de úgy gondolom, hogy írtam érdekes dolgot meg felvetést. Erre lassan megint te spawn-od teli a topikot. Ez mért jó?

Aki meg később jön és netalántán érdekelné a hsz-em az nem fogja látni mert az este folyamán eltűnik. Lehet, hogy ellenvéleménye lenne, vagy elgondolkozna azon amit írtam. Ehelyett azt látja, hogy 100.000 kommented van. (remélem a 100.000 leesett mindenkinek! :DD )

Az meg ne fájjon neked, hogy regényt írtam. BoxerHun viccesen megjegyeztem, hogy sokat írtam, de ennyi. Hosszú lett, de van alapja és nem csak a hsz darab számot növeltem. Átlátható és érthető is. Persze annak aki akarja is átlátni és érteni, hogy mi is a lényeg.

Csak, hogy ez is hosszú legyen.
    Mért van az, hogy (billentyűzettel) mikor gázt adok és a kamion 1 cm-t arrébb mozdul és elveszem a gázt akkor a kamion olyan mintha leakarna fulladni. Ez tuti, hogy nem így van IRL. Soha, de soha nem láttam még ilyet. Hegy oldalban sem. Max ha elvált a sofőr. Viszont az ki van zárva, hogy 2.-ben a kamion ilyen szituációban "fuldokoljon". Amúgy harapok a hangok miatt. Nekem az nagyon fontos bármilyen játékban.
    A fülke hang is katasztrófa. Mikor minden "zárva" van akkor a fülkében gyakorlatilag néma csend honol. Itt a játékban meg "csörög". Persze monoton lenne csendben vezetni, de ( hopp isteni szikra. Le lehessen húzni az ablakot! Utána, ha így "csörögne" az már pont tuti volna.)
  • KingStone90
    Ha ha, ha hö
  • GerY5
  • KingStone90
    Mindeggy haggyuk!
  • KingStone90
    Jah, ebbe szerintem nincs semi ciki!
  • KingStone90
    Meg meikre?
  • KingStone90
    Hogy érted?
  • GerY5
    Én így 30 felé Inkább csak azt mondanám rá, hogy "ciki".
  • KingStone90
    Az STDS-ba tudtok olyan oldalakat mondani ahonnan tudok modot letölteni?
  • KingStone90
    HA ha vicces mi?
  • GerY5
    Milyen meglepő...
  • KingStone90
    Na ez igaz , most is mien regényt irt, az ien hosszú regényeket nem szoktam eggyáltalán elolvasni!
  • luff92
    Ja igen, úgy látszik manuális váltóval kell ahhoz játszani hogy ne dobja vissza üresbe folyton a váltót. Ez is nagyon irritáló főleg amikor elindulni készülnék vagy éppen tolatni és vagy 4x kell rányomnom akár a gázpedálra, akár a billentyűzetre ha azzal játszok vele.
  • Boxer HUN
    Bakker rinyálsz, hogy ez nem chat??? Egy hónapban egyszer jössz és kisregényt írsz egy hsz.-ben... ha nem tettél volna sorközöket, minimum négyszer vesztettem volna el a fonalat...
  • KingStone90
    Állisd át egyszerű váltóra, így nem csinálja ezt csak egy bj van hogy egyesével kel visszaváltanod!
  • KingStone90
    Igazad van, a váltás után és a fékezés után közvetlen el kellene engedni a levegőt de ezt nem igy csinálja! Ahogy mondod sokat kell finomítani még rajta! :)
  • GerY5
    STDS-ben az mennyire normális, hogy állok, váltó üresben, és mikor sebességbe teszem, visszarak üresbe, ha nem nyomok kövér gázt? Hirtelen megállásnál, pl. lámpánál hasznos, hogy nem kell egyesével visszapakolni, de egyéb esetekben eléggé zavaró, főleg kihívásoknál... :/
  • luff92
    Van benne igazság amit írtál, sőt... A kamionok váltásánál ugye az újabbaknál már kuplung kürt is van, ilyen fütyülő hangszerű, amit persze nem lehet hallani a váltásnál. Az elindulás is elég gyötrelmes, ugyanis ez kamion nem úgy indul el hogy egyből felpörög a fordulatszám és egyből fel is vált.

Sokat kellene még ebben fejleszteni, remélem azt meg is teszik az ETS2 kiadásáig.