A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
:)))) nem tudom, nálam gyáriba mindig úgy kezdi , de már rájöttem a sok eszemmel hogy kilehet kapcsolni még a fordulat szám mérőt is. :)) Én is szeretném azt hinni hogy ha nem is az emberek átverése a lényeg , hogy ha valamire az van ráírva "szimulátor" akkor az is. Viszont a szponzorok belelihegnek ebbe a dologba , és ha elakarják készíteni hogy pénzt keressenek vele akkor engedniük kell. Viszont egyenlőre hála az égnem nem kért csak cd kulcsot a játék és elmegy dvd nélkül is. Sok esetben azonban elmentek a végletekig, és a birtokodban maximum a számla található és egy üres dvd aminek a segítségével tudsz , - ha van interneted - leszedni azt amit megvettél. Elvileg az alkalmazási jogát vetted meg felhasználóként. Gyakorlatilag semmi sincs a birtokodban. Az scs humánus még mindig nem úgy mint a rock star vagy az eden, atari. Egyébként köszönöm mindenkinek aki hozzá járult hogy a játék magyar felirattal tudják kiadni. Én is szeretném azt hinni szimulátor , de ahhoz még egy két a kézi fékhez hasonló animált cucc kéne a kamionba. Azt is megtudnák oldani amit az omzinál hogy ha nincs levegő nem indul a kamion. A kézikönyvben pedig feltüntetik ha elalszik a levegőt jelző led a műszerfalon akkor mehetsz vele. Ehhez egy olvasni tudó tinédzser is képes alkalmazkodni. Szóval nem hiszem hogy itt van a gond. A gond az hogy ha készítek valamit fontos minél egyszerűbb legyen és minél több emberhez szóljon ha megakarok belőle élni. Gondolhatod nem egy ember szeretne ebből a bevételből megélni és van családjuk is. A pc előtt ülő játékossal pont az a lényeg hogy elhitessék ha jól csinálja ha szenved és ügyes akkor elhitessék vele milyen király. Ez szerintem sikerült. Ha másként nézed mert lehet máshonnan is akkor egy nagyon lapos szimulátor. Szerintem az idősebb korosztálynak a baja az hogy már nincs fantáziája mint kiskorában. Ha valaki most elkezd 7 - 8 évesen játszani vele később harminc tájékán ez lesz neki az egyik legkedvesebb emlék. Nézzétek meg milyen gagyi játékok ültettek oda titeket 7 - 8 évesen a commodore 64 elé engem wizard of war . Nálam ez a játék most a legcsúcsabb az eddigi scs felhozatalból és ha kijön az ets 2 ő ha hozza ezt nagyon ott lesz mert sokkal nagyobb játszható tér felújított autópályák új külső , kamiont is lehet variálni bomba lesz. Nézd az elődeihez képest. Szimulátor ez a javából, csak az a kérdés a benned lévő kisgyerek meglátja e. Biztos van szimulátor és szimulátor között is átmenet a jobb tól a rosszabb felé. Akkor ez nagyon nem lehet az alja. A F2 es tükör meg jól jön külső nézetnél mikor szemből tolatok ha olyan a helyzet. Mert mivel ez nem a valóság így kénytelenek adni még egy segítséget. EtS 2-ben állíthatók lesznek a tükrök. Fedélzeti térkép nem kell variálni. Remélem a táj is bitang lesz. Csak lehetne már a boltokban kapni. Biztos raknak abba is majd valami extrát. Nekem az már oltár extra hogy a kamionra rá aggatható elemek választéka beállítható tetszés szerint. Kék az ég zöld a fű mi kell még. Azt kaptad amit kértél. Én mikor belefogok valaminek a tervezésébe két hibát követek el. Egyik szál az hogy csináljam meg a lehető legegyszerűbben , a másik hogy jól nézzen ki. Ők megoldották mindkettőt. Volt is rá idejük.