banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi

:)))) Jaj ugyan már :) azt se tudom hol vagyok. Egyébként az ötlet hogy béta kulcsok volnának onnan jön, hogy kipróbálásra szánják Őket. A másik meg hogy ha megveszem később akkor minek két cd kulcs?:))) Nem hiszem hogy csak úgy szórják a kulcsokat. Egyet kap a nyertes és kipróbálhatja időnek előtte, ez jó ajánlat.
    Nem hiszem hogy igazi kulcs, mert akkor egyértelmű ha ilyet lehet nyerni nemsoká, akkor teljesen fölösleges játszani is érte. Nem tudom hogy érted e? miért szenvedjek a nyeremény kulcsért ha kész a ETS 2 és kipróbálható. Akkor inkább megveszem. Ne hogy az mond hogy visszatartják még két hónapot ha amúgy is kész, csak azért hogy legyen egy mázlista két hónappal előtte. Tehát ilyen nincsen papa. Hát gondolkogyámán:))) figyú én erre jutottam , mivel azt olvastam ki próbálhatja. Gondolom nem az egészet. Máskülönben miért tartják vissza? Átnézik még hatszázszor? Én is találtam patch után hibát a híd alatt átjön az ember és a híd lábán átvilágít a kamion és ahol árny kéne legyen ott fénylik. De én nem a hibákat keresem. Az csak lehúz.