banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Hallod nem akartok átmenni egy műszaki fórumba? Nekem van egy elképzelésem hogyan működhet egy kamion és esküszöm nem érdekel ez a sok marhaság. Okosabb lettem általatok és tényleg köszi , de van egy elképzelésem a kamionról és a szimulátorról és ha azt megközelíti ez a nyamvadt stds meg az ets 2 akkor boldogan vezetgetem. Mindenki tudja jól hogy megtudják csinálni Omzisra ha nagyon szeretnék, de gondolom direkt céljuk az is, hogy elhatárolódjanak más játék készítőktől alkotásaitól. Viszont mikor olvasgatok a fórumon. Vita folyik műszaki dolgokról én örülnék a helyetekben annak amit hozzátettek. Nem pedig "sírnék" azon hogy ej de mennyi minden hiányzik még. De nem? :) Most ez nem egy megdorgálás , de fontos lehúzni a fiatalság jókedvét azzal hogy "állandóan" az van éreztetve ez még közel-távol nem olyan mint az igazi? Ez a pár sor nem csak hozzád szeretném intézni hanem a hozzád hasonlókhoz is. Én is szeretem a műszaki jellegű ismereteket és nyitott vagyok a tanulásra ha valami érdekes dologról hallok , de ez már csak arról folyik hogy egymást meggyőzzétek. Én nem ezt szeretném olvasgatni. Ha nem például ilyesmit ezt figyeld pl: egyik nehéz fuvar után hogy letudd rakni a pótkocsit rákel menj egy földes útra baloldalt markoló , de ha lerakja az ember a terhet simán később végigmehet a földes úton és a végén talál egy telephelyet ott lehet találni rengeteg olyan Scania pontot ajánlom mindenki figyelmébe.