A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SlaCker #10202 Jópofa. :D
Fúúú ezt, hogy mondjam el.
Szóval. A lényeg az, hogy szimulátor, de még is arcad. Sokan a csillogó grafikát nézik és észre sem veszik azt, hogy mennyire arcad. Hol ott mint mondtam a nevében is ott szerepel a szimulátor.
Az arcad vagy simulator kapcsolóval pont ezt tudnák megoldani. Míg arcad-ban (8-14 évesek) csak gáz fék kell addig a simulator-ban ( bár ki aki komolyan veszi vagy érdekli a kihívás) mindent te csinálnál az utolsó csavarig.
Sajnos az a baj, hogy minden játék a fiatalok fele húz el. Inkább így mondom, hogy "ha én csinálnám akkor nem érdekelne, hogy 2 millió db helyet 1 milliót adnék el. Viszont tudnám, hogy az az 1 millió aki megvette az szimulátort kap". Szerintem a legbiztosabb vásárlói kör azok az emberek akik szimulátort várnak el és kapnak is. Míg a gyerek lehet, hogy megveszi egyszer és kész. A többi részt meg már nem. Nem tudom érthető-e amit írni próbálok. :)
Vagy van még egy lehetőség. Persze az sok munka. Azt is meglehet csinálni, hogy amit kiadnak most az lesz az "arcad". Utána viszont kiadnának egy Euro Truck Simulator 2 simulator játékot ami már hardcore. Az utolsó kapcsolóig te mozgatol mindent. Így ezzel is kedvére tennének a fiataloknak és a szimulátor imádóknak.
Persze oka is van, hogy mért ragaszkodom én ennyire a szimulátorhoz. Mind mondtam küzdök a jogsiért. Nem adom fel, de nem egyszerű. :(( Nagyon szeretném már érezni ezeket a bestiákat. Szeretnék legalább virtuális környezetben eljátszani velük. Már az is sokat segítene. :P És mint mondtam szerintem sokan vagyunk így aki élőben nem is, de virtuálisan szeretné legalább átélni az igazi élményt. Persze az sehogy sem adható vissza, de meg lehetne próbálni a 99% felé vezető utat. :)