52665
-
davidcs94 #10133 Most mondom azt hogy wtf! azt a mapot szedtem le amit nem sokkal feljebb linkeltetek. Hát vittem volna oda szállítmányt, de elfelejtették kitenni a magasságkorlátozó táblát.
na de mindegy. Másik útvonal oda? mert én végignéztem mindent de semmi.
amúgy erre van egy vicc is:
Megy egy kamionos az autópályán és beszorul egy híd alá. Arra megy egy rendőr és azt kérdi:
- Beszorultunk, beszorultunk?
Erre a kamionos:
- Nem vazze, hidat szállítok!
-
#10132 :)))) Hallod ? nagyon komoly ez a verseny a videótárból megnéztem hogyan csinálják élőben ezt a bábú döntős dolgot hát tolatásnál azért még van mit javítani simán elkaszáltam mind a hármat :))) -
KingStone90 #10131 na erről beszélek!!! ezt magyaráztam el az előbb de mindeggy!!!!! tudom haragutok rám de jol van nem érdekel most rám vagytok szállva mert ,, le mertem irni hogy értek hozzá tudod mit inkább nem mondok semit mert majd az se tetszik!!!
-
#10130 Szia!
Az ötlettel nincs gond, hisz mindenki tudja, hogy így van, és el tudom képzelni, hogy az ets2-ben lesz is ilyesmi (vagy nem).
A gond a stílusoddal van. Attól hogy párszor elmentél apuddal, még nem vagy a kamionok mindentudója. Hidd el nekem, több kamionos, vagy volt kamionos van itt, akik valószínű, elég jól értik a témát.
Illetve javasolnám még, ha elmész apuddal, vigyél magaddal egy-két könyvet, és olvasgass kicsit, 14 évesen már elég jól kellene tudni fogalmazni. Az sem árt, ha az olvasnivalók közé esetleg bekeveredik a nyelvtan könyv is.... -
KingStone90 #10129 engem nem az izél hogy nem jó az ötlet ,,, mert jol van nem tetszik,, akk mondok mást ,hát ha z ,, de nem ti csak köcsögösködtök,, én nem azért írok hogy megalázzatok ,ez nem ien oldal,, itt azt kell megbeszálni hogy a játék mien nem alázgatni ,, olvastam a fórumot volt nállam rosszabb is de annak persze nem szoltatok be akk basszátok meg ,, engem többet itt nem láttok és örülhettek vicelődhettek amit akartok!!!!!!!! -
KingStone90 #10128 akkor ne hidd el!!! én erre az oldalra se jövök többet mert ha valamit írok akk már mingyárt ez, meg az, meg nem is, akkor verjétek bele a faszotokat ha nem jók az ötletek, meg nem is mondhatok semmit áá nem is érdekel -
#10127 "én 14 vagyok 100000-szer ültem kamionba csak azt akarom hogy élethű legyen az egész csak ez jutott ezsembe a nagy gondolkodásban ,,én nagyon értek a kamionokhoz"
14évesen valamihez nagyon érteni, enyhe túlzás :) -
KingStone90 #10126 én nem néztem le senkit
-
#10125 Haulinban van..játsz azzal. -
#10124 Már mindegy... elment aludni. Hiszen csak 14 éves a gyerecske. -
#10123 Persze most azt szeretnétek hogy várni kelljen míg a kamion feltölti a tartályokat, de lefogadom 1 hónap múlva mindenki olyan mod-ért kuncsorogna hogy ezt kivegye. -
#10122 hogyne értené, hisz ő már 100.000 alkalommal ült kamionban -
#10121 Elbizonytalanítottál, lehet, hogy nem is értek hozzájuk.
Ellenben tudom használni a válasz gombot, és nem írok ugyanarra a hozzászólásra 3 értelmetlen kommentet. :) -
#10120 attól, hogy a családodban megadatott, hogy ismerd, még mást nem kellene lenézni.
Nekem megadatott, hogy a zenét megismerjem, mégsem nézem le azt akinek mindene a Coronita és nem ismeri Mussorgsky Egy kiállítás képei komolyzenét. Más, hidd el lepipálna akármiben ami Te nem ismersz.
Sose néztem le a mezőgazdasággal foglalkozókat, nem parasztoztam, mert ha Ők nincsennek, nekem mint városi suttyónak nem lenne kaja a számban...
Attól, hogy valaki szereti a kamionokat és felszinesen foglalkozik vele és nem ismeri mélyebben, nem kellene lenézni :)
Érted? :) -
KingStone90 #10119 te értesz egyáltalán a kamionokhoz???? mer ha igen értedened kellene!!!! -
KingStone90 #10118 te értesz egyáltalán a kamionokhoz??????,
-
KingStone90 #10117 irtam az előbb a forumra és válaszoltak érted kinek jó kinek nem ,,és most van egy másik ötlet ha figyelmesen olvastad -
#10116 Hogy mi van a kikkel? -
KingStone90 #10115 ha a légzár jó és nem jó ötlet kinek hogy akkor légrugós felfüggesztés hogy az jó ötlet e jobban billegne az autó a kerekeken?????? erről mit gondoltok??????, -
KingStone90 #10114 akkor ne játszon az ien vagy olvasson könyvet a kamionokról , nekem hála nem kell mert én tudok mindent a kamionokról -
KingStone90 #10113 sajnos igen akkor meg csúszna a játék kiadása azt meg nem szeretném -
#10112 van sajnos olyan aki 50évesen sem ült kamionba, és azt se tudja mi az a vesting-fék... -
KingStone90 #10111 igaz ez csak játék nem valóság játékba mindent lehet valóságba meg amit szabad
-
KingStone90 #10110 én csak egy tippet mondtam én 14 vagyok 100000-szer ültem kamionba csak azt akarom hogy élethű legyen az egész csak ez jutott ezsembe a nagy gondolkodásban ,,én nagyon értek a kamionokhoz
-
#10109 Mi is örülnénk, hogyha ennyire valóságos lenne, de nem lehet, mert 6 éves gyerekek is játszanak vele, és inkább a fiatal korosztály a célcsoport, azok meg kb. ott vernék a billentyűzetet és anyáznának a fórumon, hogy miért nem indul a kamion. :) -
#10108 Nem rossz ötlet, megvalósíthatnák úgy mint az OMSI-ban.
De, olvasgatva itt a topicot, néhány embernek elég extrém elvárásai vannak, nem fogom részletezni mert akik egy kicsit reálisabban gondolkodnak, és folyamatosan követik a topicot azok tudják miről beszélek. Örüljünk annak is ha végre kidobják a játékot, aki pedig valósághű játékot akar, az csinálja meg a szükséges vizsgákat és menjen el kamionozni, de azt ne vegye játéknak! -
#10107 ezt nehéz volna megcsinálni, vagy túl időigényes... -
KingStone90 #10106 csak az írjon választ aki tudja hogy mi van a valóságban!!!!!!!!!!
-
KingStone90 #10105 ja most jut eszembe az STDS-ból kihagytak valamit!!!!! a levegőt vagyis, amikor hosszabb időre leállítod a kamiont el kellene fogyni a levegőnek, beindítod és feltölti a levegőt ,, így kellene megcsinálni , amég nem töltődött fel a levegő addig lezár a fék és nem tudsz menni sehova!!!! mit szoltok hozzá???????????
-
#10104 De ott van, hogy by retoucher a címben, azaz készítette retoucher. Vagy miből gondolnátok? A postba nem mentem bele. -
#10103 a scáiásban müködik a gps? -
#10102 retoucher cuccát futtatja saját cucca alatt...azthiszem. -
vajo #10101 És ez a jojotruck mitől olyan nagy szám? -
#10100 Leestem a vízbe :D Ott viszont van lent egy láthatatlan fal, elég szépen demonstrálja a fülke mozgását. :)
-
#10099 necces lesz az áthajtás. Én pont szemből jöttem, lesz egy kis híd 30-as tábla. Kaviccsal megrakva 2. nyélgázon tudtam csak feljönni....
pont ellentétesen veled :) -
#10098 Nem volt felhajtó. Most, hogy kivettem a két modot, így egyből az új pályára pakolt. Valami félsziget, ilyen fás úton jön kifelé az út. :D
-
#10097 neeeem. Van egy körfogralom, utánna jobbra kell kanyarodni..majd lesz újra jobbra egy kanyar, de picit tovább kell menni..
-
#10096 Na, megvan. Két mod volt mellette, az interior és az aszfaltmod, azokat kivéve működik. -
#10095 Hol hajtasz fel a hídra? Sehol nem lehet felhajtani, valami trükkel kell vagy mi? :D -
KingStone90 #10094 és utánna mit csináljak????