A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SlaCker #10198 Erről beszéltem. Mióta írtam azóta teli van szarságokkal a forum. A fele teljesen értelmetlen.
Nem akarok középpontban lenni, de úgy gondolom, hogy írtam érdekes dolgot meg felvetést. Erre lassan megint te spawn-od teli a topikot. Ez mért jó?
Aki meg később jön és netalántán érdekelné a hsz-em az nem fogja látni mert az este folyamán eltűnik. Lehet, hogy ellenvéleménye lenne, vagy elgondolkozna azon amit írtam. Ehelyett azt látja, hogy 100.000 kommented van. (remélem a 100.000 leesett mindenkinek! :DD )
Az meg ne fájjon neked, hogy regényt írtam. BoxerHun viccesen megjegyeztem, hogy sokat írtam, de ennyi. Hosszú lett, de van alapja és nem csak a hsz darab számot növeltem. Átlátható és érthető is. Persze annak aki akarja is átlátni és érteni, hogy mi is a lényeg.
Csak, hogy ez is hosszú legyen.
Mért van az, hogy (billentyűzettel) mikor gázt adok és a kamion 1 cm-t arrébb mozdul és elveszem a gázt akkor a kamion olyan mintha leakarna fulladni. Ez tuti, hogy nem így van IRL. Soha, de soha nem láttam még ilyet. Hegy oldalban sem. Max ha elvált a sofőr. Viszont az ki van zárva, hogy 2.-ben a kamion ilyen szituációban "fuldokoljon". Amúgy harapok a hangok miatt. Nekem az nagyon fontos bármilyen játékban.
A fülke hang is katasztrófa. Mikor minden "zárva" van akkor a fülkében gyakorlatilag néma csend honol. Itt a játékban meg "csörög". Persze monoton lenne csendben vezetni, de ( hopp isteni szikra. Le lehessen húzni az ablakot! Utána, ha így "csörögne" az már pont tuti volna.)