• Balumann
    #64
    "Részemről veled is befejeztem ahogy adammal,reménytelen (akárcsak a warez témakör)."

    Örülök neki, de ha folytatod, máshol is, én is fogom, amíg nem értek vele egyet.

    "A videó alapján megmondom a frankót a játékról szintű Uncharted-ről szóló baromságaidra pedig, ha innen nézem az összes ARMA a VIDEÓK ALAPJÁN egy agyatlan bugos ocsmány animációjú lövölde (nem az,én is ARMA-ztatm,de a videókból ez jön le)...."

    Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én eddig akárhányszor negatív véleménnyel voltam videó alapján valamiről, mindig úgy lett játékban is (fordítva már volt persze sokszor, hogy nagyon jónak tűnt és közben nagy szar, ellenkezőleg még nem nagyon) amit láttam. Mostmár nagyon kíváncsivá tettél ezzel az Uncharteddel kapcsolatban, én már hallottam olyan véleményt is, aki nem az egekig istenítette.
    Másrészt a tapasztalatok akaratlanul is ott vannak, egekig magasztalt játékok, aztán hú az milyen szar de ott van a ...

    ArmA videókból meg ha az agyatlanság jön le (sokminden lejöhet, hogy pl. uncsi, bugos, túl bonyolult az egyszerű kikapcsolódáshoz, meg ilyenek, megértem), akkor tényleg nincs miről beszélnünk, ne is próbálj videók alapján véleményt megállapítani :P

    Ha kijönne pc-re az Uncharted 1-2 lehet én is élvezettel végigjátszanám ha nem szarnák el minden téren, bár a lövöldözős jelenetektől én akkor is röhögőgörcsöt kapok.

    Uncharted 2 -vel részben igazad lehet a saját stílusában (mindenkinek meg úgyse tetszhet), a pcvskonzol-warez témában viszont nagyn nem.