• Skynet
    #6
    Bocsánat de a sony továbbá egy rakás játékot 3d-be küld.
    Killzone 3,Infamous2, GT5, TM, LBP2 + amit gameconra tartogatnak.
    PSP2-t gamecon-ra tartogatják ott jóval nagyobbat szól.
    A grafika pedig nem a célközönséget mutatja,hanem az igénytelenséget,főleg hogy azt még drágábban adják mint egy X360-at.
    A játék kínálat mutatja a célközönséget,az pedig nem kérdéses: Kiddytakony.
    Hogy 4 éve mutatta be a nintendo a mozgásérzékelős technikát? Ez gyakorlatilag senkit nem érdekel,ha egyszerűen 1 hónap alatt az első 4-5 MOVE-ot használó játék sárba döngöli a WII 4 éves csodálatos kínálatát a rengeteg rengeteg buta embereket pénzkiadásra ösztökélő wii kiegészítővel együtt.

    A nintendo egyszerűen ahelyett hogy komoly vasat tenne a DS-be és komoly graf mellett nyomná az amúgy jólhangzó (szemüveg nélküli 3d) texhnológiát,továbbra is silány gyenge HW alatt nyomja, eladja jó drágán,éppen annyiért amennyiért a sok hülye még veszi is. És ezzel hogy belövik az árat és minimális a kütyü előállítása jól megszedik magukat pénzzel. Ha komoly HW mellé tennék kevesebb pénz jutna. A legnagyobb fos pénznyelő sóher cég lett a nintendo, mit nem lehet ezen átlátni.
    És akkor tapsikoljak,mert 3DS? Majd tapsikolok amikor nem olyan grafikával tolódik 3d-be a szemem elé egy játék hogy kifolyik a szemem.