• Balumann
  #59
  "Szerintem azok után amekkora baromságokat írtál az UNCHARTED 2-ről (úgy hogy simán egyértelmű hogy élőben még csak nem is láttad), és ahogy beégetted magad a példavideóval amiben gyakorlatilag agyon dicsérik (nem ok nélkül) a játékot és a végén 9.5-el jutalmazza ign, ne várj tartalmas beszélgetést..:)"

  Nah először is. Nem baromságokat írtam, hanem véleményt videók és képek alapján, élőben valóban nem láttam erre utaltam is. Ettől függetlenül a videóban egyértelműen látszik, hogy milyen idióta AI és lövöldözős jelenetek vannak, és mennyire lineáris a játékmenet, inkább mondható interaktív filmnek (Call of Duty szerű), de ha Armed Assault méretű pálya és szabadság van benne, és minden rád van bízva, hogy milyen taktikával oldod meg az adott feladatokat, akkor elnézést kérek. Az "akkora baromságok" véleménnyel meg nem tudok mit kezdeni, fejtsd ki. Én 2010-ben már nem díjazom ezt az irányt, mégha tényleg élvezettel végig lehet vinni 1-néhány alkalommal (mert ez kevés).

  "A kiddytaknyon meg nem tudom mit vagy kiakadva,ugyanolyan jelző mint például a Gears of war szerű vagy játékokra az amcsibroáf. Tucatfps-ekre agyatlan lövölde...Stbstb..."

  Lehet egy kicsit tényleg túlreagáltam a dolgokat, a kiddienek akkor sincs semmi értelme, takonyt még megértem, bár azt se értem, hogy hogy lehet egy játékra mondani. Csakazért mert túl vannak árazva meg viszonylag kevés az újdonság bennük és nem lettek színvonalasabbak sem szerinted (amivel én mondjuk azok alapján amiket láttam, nem értek egyet), nem tudom, hogy miért kell ilyen értelmetlen jelzőkkel illetni. És igen, felháborító.

  "De ettől még a tények nem változnak. A nintendo túlárazott technikailag visszamaradott játékgépet ad el"

  Ebben részben igazad van, a nintendo nem látta szükségesnek a hardverek fejlesztését, inkább az irányítást próbálta élvezetesebbé tenni, és ennek megkérik az árát - lehet hogy irreálisan. Én az összes konzolt túlárazottnak tartom.