• Balumann
    #50
    Egyre inkább elszörnyülködök ezeken a hozzászólásokon. Nemazért mert nincs igazság benne, hanem azért, mert ezt úgy állítod mintha ez nem lenne tökéletesen igaz a nextgen konzolokra és a PC-kre (multiplatformokra) is. A Nintendora készült játékok meseszerű világban játszódnak, ebből adódik az is hogy a jólismert karaktereiket könnyen átvihetik bárhova, akár más stílusu játékba is. De különbség a játékok között van annyi bőven, mint a többi konzolra kiadott játékok közül... vagy talán mondj egy nextgenes játékot, ami annyival több újdonságot mutat, mint pl. a most bemutatott nintendo játékok...

    A kiddienyáltakonyra meg nem tudok egyszerűen mit mondani (és nem is akarok, mert nem akarok bűntipontot kapni). Még attól se tudnám elfogadni az ilyen értelmetlen jelzőt, aki kizárólag a legprofibb szimulátorokkal hajlandó játszani.
    Én katonai szimulátorral (Armed Assault), repülő és heliszimulátorral is (Flight Sim X, IL-2 Sturmovik, Black Shark) játszok/játszottam sokat, meg mindenféle FPS/platform/autós stílussal, de ugyanúgy élveztem a márió, bomberman, zelda stílusu játékokat és manapság is játszogatok n64 emulátorral velük. Ettől függetlenül még csak nem is azt mondom, hogy hülye akinek nem tetszik, de ez a kiddietakonyozás - maradok az előző véleményemnél, undorító, pofátlanság, nagyképűség, és még sok jelzőt tudnék rá mondani de nem folytatom.