• Balumann
    #44
    Skynet: én abszolut megértem, hogy neked nem tetszenek a Nintendora készült játékok, és a megoldásait se tartod jónak, de ez a kiddytakonyozás egyszerűen undorító. Nagyon is jó, élvezhető játékok, hosszú ideig le tudják kötni az embert, ötletesek, és gyerekek, felnőttek is játszanak vele igen szép számban, tehát fel nem foghatom ezt a hozzáállást.

    A másik, hogy már többször látom, hogy ezt az Uncharted 2-t dicséred/dícséritek, hogy ez hogy üt mindent grafikában meg játékmenetben is...

    Hát én nem tudom, egyrészt grafika, én azt látom hogy a közeli dolgok jól ki vannak dolgozva, pár méterre meg már agyonblurozott fos minden. Én még nem láttam olyan képet, amiből az ellenkezője derülne ki, pl. itt van ez:


    Ha meg a játékmenetet nézzük, pl. itt egy videó, amiből az derül ki hogy vannak jó bescriptelt jelenetek (gondolom jó story is), de írtó gagyi és teljesen képtelen lövöldözős jelenetek, szar animációk, teljesen lineáris egyértelmű buta játékmenet (ezutóbbi lehet nem igaz).
    1x biztos végigvihető, talán élvezhető is, de nem értem egyszerűen, hogy hogy lehet ezt egy lapon említeni bármivel. Én EZT tartom teljesen igénytelenségnek!