-
-
Solt #427 "A normális magyar ember nem énekli más nép himnuszát félrészegen."
Más nép? Tudod mi a más nép? A román az más nép... de a Székely nem más a Magyartól... A magyarságodon belül Székely vagy, ennyi. Vagy esetleg van olyan, hogy Székely nyelv? Nem emlékszem rá...
"Az hogy a parlament alakuló ülésén vagy nagy ünnepeken eléneklik a himnuszomat az belefér"
Nem a Te himnuszod, ehhez jobb, ha hozzászoksz! A Székely ember Magyar ember, ha tetszik, ha nem.
"Az hogy te félszékelynek félmaygarnak érzed magad vagy mit írtál az jelzés arra nézve is, hogy egyikkel sem tudsz azonosulni."
Nem írtam ilyet, ez a rosszindulatú csúsztatás elég sértő! Én normálisan beszéltem veled, a minimum, hogy ezzel te is megtisztelsz! Bízom benne, hogy világos lesz amit írok, a "félig Székely" annyit tesz, hogy az egyik szülői ágam 100%-ban Székely. Ettől még 100% magyar identitásom van, mivel a Székely ugyanúgy magyar, mint az Anyaországi magyar, vagy mint a Jászok, Kunok, Matyók, stb... Mindannyian a Magyar Szent Korona részei vagyunk...
"Ha identitás zavarban vagy akkor nézd meg a vallásod. Az lehet az összetartó kapocs :)"
Erre inkább nem reagálok...
"Ja és sose voltál székely."
Ezt nem te döntöd el, de mellesleg nem is állítottam soha ilyet! Lehet, hogy számodra érthetetlen ez a történet, de számomra magyar és magyar közt nincs különbség! Az én szememben az a magyar, aki úgy viselkedik!
"Ez a típusú szöveg elég egyszerű. Olyan van hogy hazafi. Lehet lengyel is akár. 1848-as szabadságharc hadvezérei pl."
Lehet akár bantu néger is, ha a magyarságért él, értünk tesz, az akkor is magyar, ha az útleve esetleg nem az...
"Gyanús vagy nekem ezzel a mesebeszédde la származásodról... félkínai stb :D"
Nem tudom Te hány éves vagy, de ez a stílus elég gyerekes! Ha úgy érzed, hogy nem tudunk kulturált formában diskurálni, akkor szólj, és nem erőltetem. Egy kérésem van, ne sajátíts ki semmit a Székelység nevében...