-
-
A kérdésedben benne van a válasz is. Fejlettebb azaz felettünk áll? Most voltam ott. Csíkban vadiúj merci buszok, Brassóban is minden felújítva, főterek, templomok, színházak. Az utak annyira jók, hogy AMG merci és tuning Celica is elfut rajta. Egyrészt aki ilyen topicot csinál az biztosan nem jár erdélybe és romániába rendszeresen. Bármely nemzetet le lehet járatni azok előtt akik nem ismerik azt. Magyarországról a cigányzene mulatós miatt azt hiszik külföldön hogy cigányok lakják. Nótatévé meg váciutcán hegedülő cigányok miatt, mert azt mutogatják, mint nagy magyar nevezetesség. A románoknak ha nevezetesség akkor nem kell cigányzenével étterembe csalogatni a népet meg hasonlók. Na meg a másik: erdélyben a Székelyek békén vannak hagyva. Somlyó hegyén ki van tűzve két magyar zászló meg egy árpádsávos. Búcsuban tűzték ki és azóta ottvannak. Szóval higgyétek csak azt nyugodtan hogy jobbak vagytok. Azért is mondtam hogy nem mondok semmit, mert én ott születtem és rendszeresen járok oda szal nem fogok leállni ovisokkal vitatkozni :P