1542
-
  • st3ve
    El lehet nyugodtan mondani , hogy a románok /ukránok (románok többségben) HALÁLOSAN tudnak vezetni. Tudnak olyan atrakcóokat ,wlég lenne utánuk csinálni.Csak azt nem értem hogy ők román állampolgárok és mikor kijonnek románból akkor nekik mindent lehet?????

Mikor egyszerre 3 román kamion előzi egymást.Az a fasza.
  • szabii98
    Itthon is láttam.
  • st3ve
    Olaszból gyakrabban (ott kurva sok román van) franciából stb jónnek.Kedvencük ezek a régi 3 -as BMW -k is.

Leírás:
    A Siófok felől Budapest irányába tartó bálázott hulladékot szállító Iveco nyerges vontató a pákozdi pihenőhely után utolérte az előtte haladó, román rendszámú tréleres Mercedes Sprinter kisteherautót, amely utánfutón egy furgont vontatott. A tűzoltók és a rendőrök már kint voltak a helyszínen, amikor a feltorlódott kocsisorban, a tréler után néhány méterrel egy olasz rendszámú BMW a jobb elejével nekiütközött egy Mazda 6-os személyautó bal hátuljának, és egy Opel Astra személygépkocsi is nekicsúszott az előtte lévő másik Opel Astrának.
  • st3ve
    XD.Ezeket angliából szerzik be.Ott olcsóbb is.Mindennap látni jobbkormányos autót románokkal.Régen ilyen sem volt.Amugy románba engedélyezik.Erről linkletem is egy cikket itt.Olvass vissza.
  • CamelX
    Jobbkormányosokkal is nyomatják arra? Az kemény! És hogy döntik el hogy ki milyen kormány oldalas autót használ? Politikai meggyőződés vagy dobókocka? :D
  • st3ve
    Ez meg a mult héten volt.Beparkolt a házba az áfonyát szállitó kamion.

http://www.langlovagok.hu/kepek/4957_hazat-rombolt-egy-kamion-fegyvernek-szaparfaluban
  • st3ve
    Itt a link + képek : http://www.langlovagok.hu/kepek/4967_mikrobusznak-tolt-egy-mikrobuszt-egy-busz-az-m7-esen
  • st3ve
    Ya.Kamionnal is nagyon kenik.De a kedvencm mikor az ilyen furgonnal jonnek és jobbkormányos.És ugy előzi a kamiont és nem is egyet.Meg ha jobb oldalon ül.Egyedül vezet.Hogy az annyába lát be a kamionsor elé?Ilyen furgonnal párba jönnek vagy triplán.Gyakori ez az eset mikor egymást törik össze.De van mikor a magyarokat nyírják ki.Meg ezek nem is beszélnek még románul sem.Csak dünnyögnek.Meg mutogat mind.Ugy gondolja hogy ugysem értik vagy nemtudom.
  • cargame
    Van igazad. Mert itt a kozlekedesi kultura 0 alatt van. Itt akkor is eloznek ha szembol jon az auto.
  • st3ve
    Amugy a román driverek megint alakitottak itthon (-szokásukhoz híven)

Ezt csak neked irom mert.Ők szerintük alapbol nem is írhatnék már ide egy betüt sem.
  • st3ve
    Ne sirjá buksi(franc vigye el a pofádad hol az a telefon?)XD

Lol

Látod Camel x Itt szildramor meg szovatalevi csinálja a mubalhét.

Céljuk (My Mission is to Protect You) helyett a megsemmisités.Fél nap alatt XD
  • CamelX
    why, oh why?....
  • sovatalevi
    Meginn kel irjak a modi topicba...
  • CamelX
    Ukránok jó arcok :) van ott minden ami kell lehetőségekhez képest és igen jó a mentalitásuk!
  • szabii98
    A magyarok nem veszekednek ennyit :D
    Am odakinn is 70k 1 PS3?:D
  • Szildramor
    és hiába, mert úgyse érted meg, hogy mind a románok mind a székelyek katolikusok és akik ismerik egymást azok tisztelik egymást. Ha nincs vallásod és nincs becsületed akkor persze hogy barátaid sincsenek és itt baszod el az időt képzelt utazásokra romániába... Na alászolgája!
  • st3ve
    Olyan vagy mint a tenger folyton háborogsz.
  • Szildramor
    Na jó: te szerintem nyolc osztályt se jártad ki annyi eszed sincs. További jó balfaszkodást
  • Szildramor
    Má bocs de téged tíltottak ki, mert támadod minden határon túli szomszédunkat má.... Ugyanúgy az ukrajnai magyarok mint itt az erdélyi magyarok állítottak le. Nem tudom mit képzeltek magatokról hogy odaát nem beszélnek egymással az emberek vagy mi?
  • st3ve
    Majd jön RAMBÓ karatíjoskodni mí???DACIA -val??

• st3ve
    Menj a francba.Nem is tudom ki vergődik folyton.Neked ki van mind a 6 kereked?
  • Szildramor
    Mindegy, ha túl sok képet linkelsz ki leszel rugva

.
  • st3ve
    Itt van a 6 kerekű DÁCIA -ról és tulajáról egy riport

• st3ve
    Most mért szarakodsz.Mi bajod van.Szúrja aszemed a kép.Most mi ezen olyan nagy szám.Ha romániába látogatunk találkozhatunk ilyenekkel.DE hányszor írjam még le?
  • st3ve
  • N o N a m e
    kéne :))
  • Szildramor
    Azt nem értem az ukrán topicodat mért zárták be? ez meg maradt pedig itt aztán bármeddig elmész :)

.
  • st3ve

• st3ve
    4x4

• Szildramor
    Az oroszoknál vannak ilyen rejtett tehetségek sokan. Mi játékunkat is egy orosz srác nyitotta meg. Minden modolható és megnyitható. Oroszok a leg kockább nép szerintem :)
  • st3ve
    Még egy szilveszteri tréfának el is ment volna.Meg hihetőbb lett volna ha vmi programot mutat a kamerának.De a háttérbe csak a CS automata ment.XD
  • Szildramor
    Jó az: Gagagklippbuborékoló srác. Érdekes :)
  • st3ve
    Ezt nem is ide akartama LOL
  • Szildramor
    A kérdésedben benne van a válasz is. Fejlettebb azaz felettünk áll? Most voltam ott. Csíkban vadiúj merci buszok, Brassóban is minden felújítva, főterek, templomok, színházak. Az utak annyira jók, hogy AMG merci és tuning Celica is elfut rajta. Egyrészt aki ilyen topicot csinál az biztosan nem jár erdélybe és romániába rendszeresen. Bármely nemzetet le lehet járatni azok előtt akik nem ismerik azt. Magyarországról a cigányzene mulatós miatt azt hiszik külföldön hogy cigányok lakják. Nótatévé meg váciutcán hegedülő cigányok miatt, mert azt mutogatják, mint nagy magyar nevezetesség. A románoknak ha nevezetesség akkor nem kell cigányzenével étterembe csalogatni a népet meg hasonlók. Na meg a másik: erdélyben a Székelyek békén vannak hagyva. Somlyó hegyén ki van tűzve két magyar zászló meg egy árpádsávos. Búcsuban tűzték ki és azóta ottvannak. Szóval higgyétek csak azt nyugodtan hogy jobbak vagytok. Azért is mondtam hogy nem mondok semmit, mert én ott születtem és rendszeresen járok oda szal nem fogok leállni ovisokkal vitatkozni :P
  • st3ve
    MEglett a témának a gyümölcs3

Lehozták a hirportálok a genyó C.Strike VB. bajnok hirét

http://www.hir24.hu/szines/118167/egy-15-eves-atverte-a-teljes-magyar-mediat.html
  • cargame
    Kit ertek be megis ? :DD Ejsze nem minket :DDD
  • Lőrmester
    Azt akarod mondani, hogy Románia fejlettebb, mint Magyarország?
  • Szildramor
    Nem inkább azt mondanám gyorsabban haladtak ezért beértek. Mert ha valaki visszafele táncol az nem sokáig lesz első semmiben
  • cargame
    Maradjunk annyiban ,h joval fejlettebbek mint mi :)
  • Szildramor
    Nemtom én most voltam Csikszereda, Brassó útvonalon két hetet. És nem mondok semmit, mert még megvádoltok, hogy elfogult vagyok. SZerintem meg a szekeres magyar drift isteni. Hogy tudta beidomítani a lovat azt nemtom de le a kalappal. Most szekereztünk mi is de örülök, hogy nem volt ilyen. Egyszer vágtáztunk szekérrel az félelmetes bazz. Nem kívánom senkinek nem hogy driftelést :D Ja és nem minden gumikerekű szekér romániai és ha romániai attól még lehet Székely vagy Szász is a tulajdonosa. Magyarország egy elmaradott ország csak néhány pesti hiszi azt, hogy nyugaton él mert több fizetést visz haza, mint szegény vidékiek.