Jövőre feltámad a legendás sorozat
-
Fletley9 #177 Na én ma értem a végére (igazából daSilvas küldetés után egyhuzamban vittem)és lehet ,hogy pont azért mert egyszerre sok volt, de a végére egy picit "meguntam". És a vége számomra nagyon kettős kb onnan ,hogy az ethernal(?) a képbe jön. Mintha összecsapott lenne az egész. Viszont a játék hangulata végig valami fenomenális. Főleg mikor már szkafanderben akciózunk a plasma puskákkal na az valami állejtős hangulatú. viszont a vége még mindig nem tudtam megbarátkozni vele mintha gyorsan találjunk ki valami csavart vagy nem tudom. Legyenek mindent megváltoztató döntések... youtuben megnéztem minden lehetséges véget és bizony abból is az jött le. Vége spoilerek: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal na a végére kicsit csalódtam mindenesetre a hangulat a gameplay miatt 75/100 simán és én várok egy folytatást.Aki komolyan nem állítja le a robbanást az elesik az utolsó 1-2 órától? és az a főszereplőnk endigje????? na az agyfasz. Amúgy a főnök választottam, nem gondoltam ,hogy onnan még lesz játék azt hittem megszállja az ethernal és vége. Így megbántam a doki végig szimpatikus volt Angela meg már az első magánakciójánál golyót érdemelt volna -mindig a nők cseszi kel a dolgokat :D-