• Anubys
    "Szaros" 3 font / db az 4 karakterért annyi, mint a teljes játék árának negyede. Syerintem mindenki jobban járt volna, ha azt a 4 karaktert, amit DLC-nek terveztek, felrakják a lemezre és mondjuk kétezerrel drágábban adják a full játékot.
    Ami az utolsó karaktert illeti, szerintem vagy egy classic exkluzív karakter lesz (Chameleon vagy Khameleon - bár ha ez az irány, akkor remélem, Khameleon, sokkal jobban bejön, mint a férfi verzió), Tremor esetleg Sareena, vagy valamelyik hiányzó variáns Cyber Smoke, Unmasked Sub-Zero, esetleg Blaze, Ermac és Skarlett után egy újabb kamu karaktert csinálnak meg, Hornbuckle, vagy a félig elkészült Belokk.
    Ami az új részt illeti, nem kell félni tőle, igen voltak eröltetett karakterek az új MK-kban, de alapvetően a játékmenet volt crap. Shinnok pl. bejött a 4-ből meg Tanyaval is lehetett szépen játszani. Az 5-ből Frost, a 6-ból Kira és Havik (normális speckókkal), illetve a fent említett karakterből szerintem egész jó alapot lehetne képezni egy új részhez. Csak a játékmenet maradjon meg ilyennek, Friendship-ek jöhetnek vissza, esetleg a Brutality-k is, de az Animality-ket remélem soha nem látjuk viszont. :)
    ...bár a gagyi Babality-ket is sikerült megdobni az új részben, szóval talán azokból is csinálnak valami mókát, de inkább ne.