• 5c0rp330n
    kurvara jo ez a jatek.. gyorsan vegigcsapattam a laddert most, mediumon kezdtem mert csak gyorsan le akartam daralni (demo-t experten elsore vegigvertem szoval azert inkabb az lesz a szintem sztem) az elso kb 8 menetet folenyesen nyertem sokszor flawless kozel ahogy azt kell, goro-nal kicsit rezgett a lec, kahn meg 3szor megbaszott, szoval egyaltalan nem sikerult az gyengere. mondjuk probaltam vegig "szepen" jatszani es nem kihasznalni az ai butasagait ismetlodo taktikakkal (meg is kaptam egy olyan trofit h blokk nelkul nyomjam vegig a laddert - nem is tudatosan:) ), de ezt a tervemet felig-meddig fel kellett adnom miutan kahn harmadszorra szopatott ugy hogy meg kozelebe sem voltam a gyozelemnek, mikozben elotte azert minden nagyon siman ment.. szoval ott mar hatralni kellett folyamatosan, bevalni latszo mozdulatokat ismetelgetni, stb.. jo, en is emlekszek a regi reszek bossainal a fusztraciora, tenyleg embert probalo szopatasok voltak de igy ott erosen rakenyszerult az ember az ai hibainak kihasznalasara es repetativ nyomkodasra azt remelve h egyszer szerencseje lesz, amire itt talan kevesbe van szukseg ami abszolut nem rossz dolog sztem..