Kezdjük ott hogy nem a profi játékosokkal, vagy a számítógép játékra való használatával van a gond. Teszteljük irodai alkalmazottakat, nem csak a fittségük egy 60 évesé de az agyuk is olyan szinten áll. Hiszen minden nap ugyan azt csinálják, ugyan ott ugyan úgy és nem napi 1-2 v 3-4 órába (na jó esetleg wow kocka napi 8 óra) hanem 8-10 órába, munkaidő. Teljesen robotokká válnak... minta a zombik. Minden fiatal(fiu) játszik, játszott vmi játékkal, rendszeresen vagy időszakosan, és szerintem 70%uk sportos is, még han em is jár el heti 7x vmi edzésre, vmi test mozgást folytat. kontra: irodai dolgozó nem, munka után sör+foci meccs, fitt nem? napi 28 óra ülés.
Én napi rendszeresség játszok vmit, elismerem, 2-4 óra attól függ mi lesz másnap, előtte vmi lecke meg hasonlók. Cooper-en éppen tegnap előtt volt tesi, 2860-at futottam, sztem az elmegy, kint a melegben... persze nem is katonának készülök.
Szív és érrendszeri betegséggel pedig lehet jönni... már minden azt okozza... túlsúly pl. dfe elég ha csak 30 éven át a szmogos belvárosban állsz a dugóban napi 1 órát.
He nem is vagyok professzor és többet írta mint ől :D még % ot is írtam kapom már a nobel díjat??