• paraszgyerek
    #138
    --OFF---
    "az itteni windowsos arcoktól kérdezném, hogy eredeti, jogtiszta szoftvereket használnak-e, és annak birtokában írják-e ide a hozzászólásaikat."

    Ugyan totál semmi köze nincs az eredeti témához, de természetesen jogszerűen használom az ingyenes és a fizetős szoftvereket is. Most jó?

    Viszontkérdésem: ha valaki crossplatform rendszeren dolgozik az szerinted windows-arc vagy linux-arc, vagy mac-arc...? ( lehet hogy nekem akkor így erre nem is kellett volna válaszolnom )

    "A másik pedig, az Avatarról hallottatok már? Tippeljetek, hogy azt min renderelték."
    Ennek szintén nem tudom mi köze az eredeti témához, de tőlem akár még toronyórán is renderelhették.

    Ha a fenti kérdéseiddel netán az én hozzászólásomra reagáltál, akkor a témaváltással beismerted hogy egyetértesz az általam leírtakkal... akkor miről is megy a vita?

    ---ON---

    "Itt mindenki úgy beszél, mintha bármelyik csóringer közalkalmazott külvárosi nagycsaládos apuka megengedhetné magának, hogy a legújabb nyolcmagos hiper powerPC-t megvegye magának amint az piacra kerül, a 3 évnél idősebb pentiumot meg ugyanazzal a mozdulattal egyből ki is dobja, pedig egészen idáig azon végezte a munkáját, és mellesleg tökéletesen funkcionált."

    Na ennek már végre van valami halvány köze az eredeti témához - épp arról van szó hogy a "nagycsaládos külvárosi anyuka" lakásán egyáltalán nem szükséges hogy bivalyerős PC legyen egy általa választott vagy neki javasolt vagy előre telepített oprendszerrel, ha az eddig desktopon megszokott dolgokat ( net, mail, játék, chat stb. ) mondjuk a tévéjére rákötött set-top-box szerű kütyüvel is eléri, amihez van egy egér és egy billentyűzet.

    És ezeknél a kütyüknél már nem lesz vita arról sem hogy milyen oprendszer kell hogy menjen rajta, mivel bekapcsolja és a mosógéphez vagy dvd lejátszóhoz hasonlóan, kábel network-ön egy helyi application szerverfarmhoz kapcsolódva működik.