sathinel#125
Jaja:D A másik ami nagyon bejött hogy megadod honnan szedje a drivert, és utánna automatice szedi nem kell letölteni, megkeresni stb. A vidkari stb driverek így 1x beállítva csak 1 kattintásra frissülnek, + még szól is hogy van új.
Persze csak egy böngésző kell és http://www.howtogeek.com/tag/linux/#ubuntu hasonló oldalak tömkelege segít. Nekem is eltartott pár napig amíg hozzászoktam de utánna tökéletes volt.
A gond a játékoknál jelentkezett nállam. nincs kedvem vele szórakozni. win jobb nekem játékra még. De nagyon szeretném ha valakik valahogy implementálnák a directx játékokat és nem cedega, wmware alatt menne. De hát ugye az MS megígérte hogy az Open Gl-t is beleveszi csak "pár" éve elfelejtette:D
Akinek egyébként nem megy a linux az valsz nem foglalkozott vele, vagy nem jól közelített hozzá. Megfelelő mukára megfelelő céleszköz. Főleg ha angolul sem tud vagy nem képpes rákeresni, próbálgatni akkor mindegy. Az kb ugynaz mint mikor megkérnek hogy win-t, vagy win alá segítsek feltelepíteni valamit. Nem ért hozzá, nem is akar csak használni. Bár ezeknek alap linux is elég legtöbbször pl iwiw-et nézni, youtube, facebook, skypee, stb.
Ja és van a userek kb 1 %-a de ezzel sokat mondtam akiknek olyan melóra kell amilyen program nem támogatott, alternatíva nem jó. De ezek nem reprezentálják az átlagot, mert nem hinném hogy a felhasználók 10%-a photoshop, Cad, nyomdai munkákat végeznek. Kicsit sok lenne az:D Legtöbb ember max csengőhangot, zenét cserél csak telefonon mást nem ezeknek egy olcsó megoldás okostelefonra megfelel mert úgysem használná ki.