Dungeon Siege 3
  • CAC
    #526
    Nos, tegnap végigvittem a játékot. Csakis pozitívan tudok róla nyilatkozni.
    Az elején nekem némileg átláthatatlan volt az egész, de hamar bele lehetett tanulni. Kicsit úgy voltam vele, hogy "ááá, megint egy hekkendszlesss". Gondoltam kicsit játszom vele -mert az első 2 rész tetszett-, aztán uninstall. Ám idővel magával ragadott a játék, és végül 3 alkalom alatt végigvittem.

    Nem is oly sokkal lejjebb láttam, hogy páran próbálják a DA2-vel összehasonlítani. Azt is végigvittem több karakterrel is, s mivel egyik univerzumnak sem vagyok fanja, azt hiszem objektíven nyilatkozhatom, hogy szerintem a DS3 érezhetően jobb. Itt nem volt olyan, hogy fizikai fájdalmat okozott az adott helyre 40edszerre is visszamenni. Annyira hangulatos volt az egész (környezet, hangok, szereplők), hogy abszolút nem bántam, hogy ismét egy adott helyen kell barangolnom.

    A történet is szépen kidolgozott volt. A vége pedig kellően epikus. Sokan ezt hiányolták a DA2-ből. Külön jó pont a terjedelmes epilógus. Szép, kerek lezárást adva a játéknak.

    Szóval a műfaj szerelmeseinek én csak is ajánlani tudom!

    Én normal-on toltam. 29-es szinten fejeztem be. Van valami maximum? Sajna elrontottam, mert a Meisterek helyett első körben felmentem a Királynőt megvédeni. Ezért volt olyan, hogy visszatérvén az automaták közé, nem kaptam már XP-t a harcokért (csak a küldetésért), így biztos elestem némi tapasztalati ponttól.