Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
http://www.akciofigura.hu
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A DLC-vel játszom 25. szintû harcos karakterrel és esélyem sincs ellenük, ha közel jönnek a tûzokádás elõl eltudok ugrani de mikor ilyen plazmát lõnek ki rám az leveszi rögtön a fél életemet. 3 lépegetõ küldi rám a plazmát miközben a minibosst csapkodom.. ezt a szarságot, hogy nincsenek italok ebben a játékban
Ugyebár a játékot végigvittem, igy nekem a 2. megoldás lenne célravezetõ.
" 2) Alternate entrance in Causeway Hub after completing Spire. Load "Endgame Autosave" if past this point (finished?). Plus watch for blue exclamation mark (!) for starting point of DLC quest line."
A Causeway egyik végén egy kapu van, ha visszatöltöm az endgame.sav-ot, a másik végén meg a Chapterhouse, amit épp ostromolnak. Tulképpen visszakerültem az idõben, mintha nem csináltam volna még meg az utolsó pár questet.
Valami elkerülte volna a figyelmem?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"
Én a kiegészítõjét próbálnám ki, de eddig még nem sikerült mûködésre bírnom.
Kár, hogy ennyire pang ez a topic.
Én a billentyûket próbálgattam nem az egeret.
Igazán az bosszantott, hogy a segítségek között sem találtam errõl semmit.
De végül is már mindegy, azóta már be is fejeztem a játékot.
Szerintem már rájöttél magadtól is. :)
Ritkán nézek ide be, mert nemigen pörög a topic. ...szóval simán jobb egérgomb a tetemen, és feltámasztod az ally-d.
Egy kis segítség kéne, én még csak most kezdtem játszani az elsõ társam is csak nem rég van velem.
Biztos nagyon láma kérdés, de hogyan lehet meggyógyítani ha elesik, milyen billentyûvel?
Vagy csak Ö tud meggyógyítani engem? <#help>#help>
A Majority Rules-t csináltam végig, ahol 2 szavazatot kell gyûjteni. Meg van a két szavazat, a sárga nyíl odavezet a terem közepén álló férfihez (Mayor Grimmelhaus?) de nem ad új küldetést, vagy nem fejezi be a jelenlegit
A küldetéslistában már csak a fõ küldetésem van, meg ez. Most mi van?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az elején nekem némileg átláthatatlan volt az egész, de hamar bele lehetett tanulni. Kicsit úgy voltam vele, hogy "ááá, megint egy hekkendszlesss". Gondoltam kicsit játszom vele -mert az elsõ 2 rész tetszett-, aztán uninstall. Ám idõvel magával ragadott a játék, és végül 3 alkalom alatt végigvittem.
Nem is oly sokkal lejjebb láttam, hogy páran próbálják a DA2-vel összehasonlítani. Azt is végigvittem több karakterrel is, s mivel egyik univerzumnak sem vagyok fanja, azt hiszem objektíven nyilatkozhatom, hogy szerintem a DS3 érezhetõen jobb. Itt nem volt olyan, hogy fizikai fájdalmat okozott az adott helyre 40edszerre is visszamenni. Annyira hangulatos volt az egész (környezet, hangok, szereplõk), hogy abszolút nem bántam, hogy ismét egy adott helyen kell barangolnom.
A történet is szépen kidolgozott volt. A vége pedig kellõen epikus. Sokan ezt hiányolták a DA2-bõl. Külön jó pont a terjedelmes epilógus. Szép, kerek lezárást adva a játéknak.
Szóval a mûfaj szerelmeseinek én csak is ajánlani tudom!
Én normal-on toltam. 29-es szinten fejeztem be. Van valami maximum? Sajna elrontottam, mert a Meisterek helyett elsõ körben felmentem a Királynõt megvédeni. Ezért volt olyan, hogy visszatérvén az automaták közé, nem kaptam már XP-t a harcokért (csak a küldetésért), így biztos elestem némi tapasztalati ponttól.
Nemrég kezdtem a játékot, egérrel és billentyûzettel.Akik szintén az alapkiosztással játszanak (ami egyszerûen borzalmas), azoknak segítségképpen néhány billentyû funkcióját leírom ide.Nem volt könnyû megtalálni a neten, de sikerült:
Battle stance váltás: Q
Inventory: F
Küldetéslista: X
Kijelölt küldetés követése: R
Speciális képességek: 1, 2, 3
Kimaxolt speciális képességek: bal SHIFT+1, 2, 3
Interakció: E
Lehet, hogy a fenti listát többen fölöslegesnek találják majd, de sokan elsiklanak az oktató tippek fölött, vagy egyszerûen el se olvassák azokat, utána meg keresgélnek a klaviatúrán.<#smile>#smile>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Keybinding has now been implemented into Dungeon Siege III
- Added two new controls that will allow the players to move left or right. This is included on the keybinding screen.
- Fixes an issue where the gamepad would default to on, even if you have no gamepad plugged in.
- Fixed an issue in Multiplayer where if either the host or the client is using a gamepad and are playing with someone who is using the mouse/keyboard, the host hangs when switching to the ending cutscene.
- Fixed an issue with certain graphic cards where it would occasionally display large black pixels in the middle of the screen.
- Fixed a potential crash when players try to reconnect after disconnecting during a conversation.
- We've implemented a fix that will revert the A/D reversed issue for people that are still reporting this issue.
- Fixed a potential crash when players would join a Multiplayer game in a certain order.
Next PC upgrade: 2022
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
hozzá nem árt Call of the Hunt (sebzés+agi), valamint gyógyítóerõ kimaxolva életszívásra. sima elsõ rifle képzettség kifejlesztve meg alapvetés. pisztolyok elég gyérek, abból egy dolgot érdemes kitápolni, ami lassítja és hátralöki az ellenfelet (második).
"The trees move. Do you not see it?"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Kéne az a WoT promóciós kód. :)
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Lehetne még 1 kérdésem, miért van az, hogy ha rákeresek szerverekre a játékban, tudjátok: Find Game---> All Games, akkor miért dob ki? És mit lehet ez ellen tenni?