Nemazért de simpla user maximum arra hajlandó, hogy fölmenjen egy honlapra, és rákattintson a plugin telepítésére amit használni akar. Ilyeneket leírnák valakinek pl. anyámnak, röhögőgörcsöt kapna. :I Még én is lusta vagyok ilyesmikre, userJS fájlok lementegetése, UJS Manager app használata ehhez, meg még nem tudom. Nyilván meg lehet oldani kiegészítők nélkül a youtube videók letöltését is, de a Firefox jobbklikk->downloadhelper->download-> és ott a megfelelő minőség kiválasztása azért a legegyszerűbb megoldás, és ehhez hogy ott legyen be kell írni keresőbe hogy download helper, 3 klikk és már bennt is van az egész tökéletesen működik.
A Firefox megoldása ebben a lehető legjobb, és ahhoz van a legtöbb minden tapasztalataim szerint. Hiába van az Operába sok minden, ha egyszer semelyik részét nem használom (se email, se chat, se torrent). És még ahhoz is keresgéljek külön userJS fájlokat, hogy a torrentet ne egyből a saját letöltőjével nyissa meg :D
A Chromehoz nehéz felkutatni a jól használható plugineket, videó letöltőből én legalább 8-at próbáltam már, és egyik se volt normális (ebből 4-et nem is tudom hogy kellett használni, 1 az megjelenít ott egy download gombot amivel nemtudom mit akar lementeni de nem a videófájlt, a másiknál be kell másolni felül a youtube linkjét..., stb. normálisat még nem találtam).
Az Opera legújabb verzióját bevallom még nem próbáltam, majd megteszem, de egyelőre én most így tökéletesen megvagyok a chrome-al, esetenként elidnítom a firefoxot ha gyorsan több videót akarok letölteni :-)