Én kb. 5 év firefox only után szinte teljesen áttértem a Chrome-ra. Én sokszor indítom el a böngészőt mert mindig kilépkedek belőle ha mást csinálok meg vissza, bár nem az indítási idő az első. Kevesebbet eszik, gyorsabb (főleg javascript futtatásban, ezt tapasztaltam mikor javascriptben kellett egy kis logikai játékot csinálnunk, eléggé szembetűnő volt a különbség), ráadásul amikor sikerült egy végtelenciklust írnom, míg a Firefox és Internet explorer is teljesen megfagyott (az egészet be kell zárni), addig a chrome egyszerűen csak középső gombal rákattintottam a fülre és azt bezárta egyből :-)
Meg úgy valahogy az egész kinézete, elrendezése sokkal kézreállóbb, a keresés hogy egyszerűen oda beírom a cím helyére amit keresni akarok, meg hogy legfölül vannak a fülek, a beépített google translate ami beállítható hogy mikor ne ajánlja fel a fordítást.
Én csak a plugineket sajnálom, hogy nem valami hatékonyan működnek. Vagy 10 videó letöltőt próbáltam, egyik sem olyan jó mint az FF-hez a downloadhelper, Adblock -ot megtaláltam ehhez is de nem lehet pl. hozzáadni manuálisan blokkolandó reklámokat. Minden másban eddig ez az ideális. Gyors, kényelmes, jól átlátható, egyszerű, stb. :)