banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Bandicoot
    Hát nem tudom, engem az új rész abszolút nem győzött meg. Valahogy olyan gagyi volt a rendezés és mesterkélt,olyan érzésem volt mintha teljesen más rendezte volna.

SPOILER!
    Bárkit akit megharaptak mind nevetséges jelenet volt,egyszerűen mintha meg akarták volna haraptatni magukat. Az még oké lenne hogy a zombik nem veszik észre őket mert "bekenték" magukat (nem ez sem lenne,ennyi erővel réges rég így védekezhettek volna MINDIG). De hogy a gyerek pityorgására beindulnak. Mintha a zombiknak nem lenne nyöszörgő hangja sokszor.:)
    De legyen. A tetőpont volt hogy Rick kirontott a tömegbe. Szuper. Egy szál maga vagy 1-2 percig kitartott közelharcban a zombik ellen. Majd megjöttek a társak és tvábbi percekig simán kitartottak többezres zombitömeg ellen. Eközben lám egy régi WD részekhez hű jelenet: Glenn közelharcban cirka fél perc alatt alulmarad... Megy a dara ezerrel lassan elkezdenek hátrálni,majd jön a mentő ötlet kívülről, íjjászpisti tüzet rak (jókorát, a rakétát pedig nyilván a tűzgyújtásra pazaroltam volna), mire a zombik színe java otthagyja Rickéket és elmegy a tűz irányába ami egyébként van vagy 100 méternyire...
    Képváltás - mindenki ül nyugodtan mintha a többezer Zombi mérföldes túrára indult volna és nem pár méterrel odébb tőlük.
    Rick - aki kemény - fia meg túléli hogy vagy 1 méterről fejbelövik a szemén keresztül 9mm-el. DRÁMA!!! És lám a fiúcska keze megmozdul,túúúlélte!!!

Retteneteset csalódtam a WD szériában, az erőltetett hentelés és ez a mesterkélt rendezés,egyszerűen a komplett sorozat legalja volt idáig. Ez epik volt meg jó? Úgy darálták le a zombikat mintha egy veszéltelen repülni képtelen galambhorda lett volna. Több ezer zombi ellen hosszú percekig közelharcban kitartottak...Miközben a sorozatban már számtalan helyet hátrahagytak pár tíz-száz zombi jelenléte miatt szó szerint menekülve....
    Marhára remélem hogy nem ezen a szinten megy tovább a sorozat.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.17. 19:17:24