banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • eddaniel
    Utálom azt írni, hogy ÉN megmondtam, de... ÉN MEGMONDTAM !!!!!!! És még engem tiltottak le két napra ezek a ....
    Nem lehet túlélni ?!
    Már az is nevetséges, hogy a kuka tetejéről nem rántották le mindkettőjüket, annyira látszott, hogy egy átlagos ember karja is elér a konténer közepéig, ahol toporogtak avval a beszélő szardarabbal. De hányszor eljátszották már ezt: amikor egy zombi keze százszor lecsúszik egy ember bokájáról lásd karcsikát az elhagyott városban, ahol a teljesen befűzött magasszárú cipőjét rántják le a lábáról ami fizikailag teljesen lehetetlen.(százszor inkább a lába szakadna ki)
    a sánta négert meg kirángatják a forgóajtóból amikor glenny simán szétlőhetné a benyúló karokat de csak néz kezében a géppisztollyal. (egyébkén a zombik nem csak élőket esznek?) mert akkor a magát főbelövőt milyen jogon ették meg?!
    és akkor mindenkiből csak egy falatot ehetnének mert a második falat már egy hullából van! Mindent összevetve rendkívül primitíven megírt, összegányolt sz@r ez az egész, láccik hogy képregény alapján íródik. (milyen ember az aki 8 év fölött még képregényeket nézeget?!)
    Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.11.23. 13:03:19