banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • gerinstyle
    Újranéztem valami harmincszor Glen szenvedését. És most már 80%-ban kimerem jelenteni, hogy nem halt meg.
    Eddig azt hittem végre kinyírták a gyereket mert soha nem bírtam. De valóban a másik fószert kezdik el falatozni és belezni.

Nézzük logikusan. Leesik a kukáról a másikkal, ott már látszik, hogy tényleg alulra kerülhetett az esés közben. Bár azt nem értem, hogy fordult át úgy, hogy a feje a kukánál legyen mert úgy estek, hogy a lábaiknak kéne ott lennie. Már ebből a bakiból is le lehet következtetni, hogy ennek oka van. Lehet tényleg a szemetes alá bújt és ott kivárta míg elmennek a csámcsogók. Azt látjuk, hogy valakit felnyitnak de nem hiszem, hogy az ő volt most-már mert ha valakit elkezdenek így belezni az biztos hogy elájul és elkezd rángatózni a feje. Akit beleznek az nem olyan arckifejezést használ mint ő. Neki leginkább a "jaj bassza meg, ezek rajtam esznek! de be vagyok szara típusú pofát vágja" És Ha jobban megnézitek akkor belezés közben egy kicsit felül, elkezd könyökölni. Tehát valaki van rajta.

Most már arra fogadok, hogy él a kis tetves. Valahogy majd megmutatják, hogy menekült meg. Maggie elkezdi keresni és rátalál sokkosan aztán hazaviszi. Majd a következő évadban fogják kinyírni egy baseballütővel.

Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.11.06. 14:47:12