The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik kedvenc karakterem volt, de mióta meghalt a tesója azóta semmi szerepe nincs
Azóta eltelt részekben összesen ha szólt kb 2szót (ill. mutatták vagy 10 másodpercekre), ennél még T-Dog is többet beszélt 😄
Sasha-t remélem kiírják vagy megváltozik, mert mocskos mód irritáló, főleg ahogy próbál zakkantan nézni pfejj
A másik amit nem értek, hogy mindenki ki-be mászkál, falakon át járnak, de senkit nem zavar vagy nem veszik észre??
Ennyit a nagy safety helyről😛
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.03.26. 07:46:24
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ricknek amúgy igaza volt
pilot óta nézem de wot? egyre több a logikátlanság. az előző rész a pappal ért véget, most sehol semmi.
glenn visszahozza azt a csávót aki 5 ember haláláért felel. mi a fasznak? hogy tárgyaljanak róla hogy megöljék? rick meg egyből lelőné az orvost mint egy kutyát.
misón meg a legvégén leüti. mielőtt beflesseli a zombiölésbe hogy ő ezt élvezi vagy mi a fasz volt az a rész is?😄 nem értettem ezt a részt. carl végre lát tinisunit és ennyi volt a rész.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyébként szerintem pont ahhoz a sztorihoz fogunk visszamenni amiben carol is járt. Ricket száműzik a viselkedése miatt, de miután elküldik megjeleni a szadista W gazdája elkezdi darabolni a közösség tagjait mire Rick visszatért és megment mindenkit. Belátják, hogy neki lett igaza de miután ez a helyet is szétkurja W nem maradthatnak ezért irány újra a közút és minden megy tovább mint eddig. Szomjaznak, éheznek hullanak és a nézők örülnek
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mondjuk az tény, hogy a farka után ment, de ettől függetlenül megérdemelte volna.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerintem:
-Michonne a sajat multjat szerette volna feledni nem hiaba nem jarkalt ki a falon tulra...erre jo pelda a szamuraj kardos flashbackek, amiket lathattunk Sasha amokfutasanal (az pl teljes baromsag volt a reszerol meg akkor is ha "edzesben" szerette volna tartani magat, elfogyott a loszere...kis makacs meg a segitsegnek sem orul pff...szoval Michonne belul nem akarta elvesziteni ezen lakhelyet es Rick mar epp azon volt, hogy valami komolyabb hangvetelu dolgot kovessen el...
-Rickben benne van a sok atelt zombis, korabbi emberekkel tortent kalandjai ezt nem fogja tudni eltuntetni...tulelesi oszton olyan szinten elhatalmasodott rajta, hogy mar semmi nem erdekli...mivel nincs civilizacio igy tulajdonkeppen erthetok a reakcioi...Pete dologban igazad van szerintem is tulzas megolni egy idegbeteg allatot, aki lathatoan beteg...ennek szanatoriumot kell epiteni es megfigyelni folyamatosan😊 bar tudom ez se lenne konnyu addig is elkuloniteni valahol tavol a felesegetol es a fiatol...szoval itt Rick foleg a csaj megszerzese miatt akarta a faszit eltavolitani am az, hogy nem olte meg az elejen es meg a legutolso pillanatban is megbeszelte volna vele a dolgokat azt bizonyitja, hogy Rick nem gyilkos megsem...es az is nagyon igaz, hogy ezekben a helyzetekben nem gondolt sem a fiara Carlra, sem a lanyara Judithra..ezt lehet mondani, de, ha o ugy erzi ez a kozosseg, amely felaldozza az embereket es folyamatosan ucsorog mig a zombik felfaljak oket akkor tulajdonkeppen lehet mondani, hogy talan megiscsak odakint egymasra utalva nagyobb biztonsagban vannak hiszen megtanultak vigyazni egymasra....Nicolas es Pete felek veszelyesek...elobbi azert, mert nem csak, hogy cserben hagy, ha olyan helyzet adodik, de meg azt is beadja, hogy nem az o hibaja a cselekmenyek sorozata...pfejj...
kovetkezzek az evadzaro
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amennyire laposnak indult a vegere akkorat utott ez az epizod...mi a magyarazat Michonne viselkedesere a legvegen?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.03.24. 09:15:49
Bazinga!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szóval ott vannak egy civilizált helyen, van víz, házak, kaja, egy fal, emberek. Ott van a két gyereke is, akiknek ez sokkal jobb hely mint kint kóricálni a walkerek közt. Ráadásul így is elég elmérgesedett a helyzet a nő fia miatt... erre neki áll pampogni és kockára tenni az egészet. Nyilván ha megöli Petet a többiek is rátámadnak, és nyilván nem hagyja magát... és akkor a Glennék is besegítenek... vagy legalábbis a gyökér Carol szívfájdalom nélkül ölt volna mindenkit ha arra kerül a sor. Erre írtam, hogy öldöklés lett volna. Michonne most jól tette amit tett. Elvileg Rick rendőr, és normális közösséget akarnak létrehozni, újjá építeni azt ami volt régen. Építeni kellett volna egy börtönt és bezárni az embert pár évre. Annyi időt töltöttek már kint és olyan dolgokat műveltek ami miatt érthető ha így gondolkodnak. De talán embernek kéne maradni, mert ez nem élet-halál kérdés volt hogy meg kellett tenni amit kell. Ez ego és álló farok kérdése volt Rick részéről most.
Szóval nem tudom hová tenni az itteni lentebbi kommenteket, hogy Rick jól tette amit tett és aki gyenge az hulljon, annak meg kell halnia...stb.stb. 😊 No mind1.
Narxis te meg nem leszel menő a niggerezéseddel. Az a becsületes nevük? A tiéd akkor mi? Paraszt? 😛 Tényleg unalmas már, hogy ebben a topikban mindig előjön ez a nigger téma. Szánalom.
Bazinga!
Shane hianyzik tenyleg egy kicsit, a Furyban lattam legutobb, ott is mekkora parasztot alakitott 😄DD
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.24. 00:28:25
újra megkérdem megnézted a legújabb rész? mert Rick már akkor kinyírhatta volna a fickót mikor este a tónál váltottak néhány hűvös mondatot Rick még egy fegyvert is szorongatott a kezében... és mégsem nyírta ki, mikor pedig a házban kiborult a bili a hűje gyerek agresszívan válaszolt Rick többszöri felszólítására is, tudod ha ez most a való világban történt volna meg kint amerikában akkor a zsaruk minden szívbajoskodás nélkül azonnal kitáraztak volna erre a féleszűnek a legkisebb támadó mozdulatára is.
lehet hogy kezdetben Rick a fegyver mellet volt de később meggondolta magát, mondhatjuk úgy is hogy Rick még adott egy utolsó esélyt arra hogy "úriember" módjára lerendezzék a vitát.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Azért az egy kicsit túlzás...
megnézted te egyáltalán az új rész? hiába kérte Rick normális hangnemben hogy szépen(többször is) sétáljanak ki együtt a házból de a hülye gyerek nem értett a szép szóból....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Pete esetét nem tartom annyira vészesnek.Miért nem lehet elkülöníteni,külön házba költöztetni vagy bármi mást csinálni vele?
Nicholast komolyabban ki kellett volna kérdezni (részletesen amíg össze nem kavar valamit) aztán szankcionálni keményen.
5x16 Promo [HD) "Conquer"
Bár teljesen igaza volt, igazából itt lett volna a lehetőség, hogy átvegyék a helyet, Glenn és Michone-nak inkább mellé kellett volna állniuk, ehelyett michone tette amit tett.
Érdekes lesz a szezon finálé, lehet 2 csoportra oszlanak rickék is, mert ugye elég egyértelmű a rész címéből, hogy miről is fog szólni?
Carol szerintem egyértelműen rick mellé állna és Glenn-ben is nagy esélyt látok, hisz ő első kézből tapasztalhatta meg a balfaszkodást.
Vagy lehet bejön a W probléma😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"