IXEMGabeo#9324
hat igen Carol megint megmutatta, mint az 5. evad elejen:DDD egyszemelyes pusztito fegyver...Morgan nem tudom miert idegesit titeket...csak 5 ilyen "wolf" jelu gyilkologepre ijesztett ra egyszerre...kesobbiekben biztos vagyok benne, hogy lesz meg ezekkel az emberekkel bajuk mikor mar Rickek is szembe fognak nezni veluk...
zombi alig alig lehet a kornyeken hisz gondoljatok bele pontosan egy idosikban Rickek probaljak terelni oket xDDD
igazsagszerint tokeletes idozites volt ez a tamadas a "Wolf" csapat reszerol hisz a "kemenymag" nem volt a bazison...kiderult, hogy Carol, Morgan es Carlon kivul mindegyik ott pusztult volna...Deanna reakcioja termeszetes volt, a fia piszok rossz lovesz (mondjuk egy kepzettebb valakit odaallitottak volna a toronyba maris kevesebben haltak volna meg). Igy kiderult, hogy Rickek nelkul ez a csapat nem tudna megvedeni magat...
ez az evad pazar eddig, bar akkora panikot nem lattam egyes szineszek arcan plane a kiscsaj akit az elejen mutattak olyan nem torodom "ah leszarom es elmegyek" stilusa volt mikozben a hazban egy kisbaba is ott volt es Carl is, akit elvileg bir...kb semmit nem tett pedig mekkora tulelonek volt o is kikialtva...