banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • gerinstyle
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kertészkednek és egyszer csak telibe kapja az xx ismeretlen férfit 2 Molotov. Nos A Molotov koktél köztudottan igen veszélyes de ha magasra dobják ahol erős a szél vagy ha igen csak nincs! akkor jelentősen romlik a hatékonysága vagyis begyújtaná egy ember ruháját de nem halna meg tőle. Pláne ha az illető még le is zuhan. Rick és csapata olyan messzire van a várostól hogy 45 perc alatt sem sikerül kocsival oda érkezniük! De a duda szót azt igen közel hallani. Mintha kb 15 perc sétára lennének. A banda fegyver nélkül rohan le egy várost úgy hogy állítólag a raktárat keresik, de közben kb ha 2 eléri. Nincs vezető? Carl önvédelme még elhihető hiszen igen komoly fegyver van nála, bár nem hiszem hogy egy ilyen fiatal fiú rendesen tudná használni. Én okleveles lövész vagyok és sokszor láttam hogy 50 éves felnőtt emberek nem mernek bátran használni a lőtéren egy szaros maroklőfegyvert. Zombikat nem nagyon láttam, gondolom biztos mind tea délutánt tartott vagy nem tudom. Pedig rengeteg lövés eldörrent. A gyilkos férfi fia jelenetek nagyon jók voltak, az nagyon valóságos volt mikor a fiatal fiút üldözi a idősebb mexikói mácsétás gyilkos. Az orvosos jeleneteket nem tudom hová tenni pláne hogy akit meglőttek soha sem láttam eddig még a gyűléseken sem. Olyan érzésem volt mintha egy próbababáért küzdenének. A néger mintha Éli könyvéből lépett volna elő csak ő legalább lát. Ez a sorozat annyira szar hogy mégis azért nézhető hogy az ember agyát felbassza hogy mennyire oltárian sok baromság van benne. Nem valóságos.