12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
gerinstyle #9293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kertészkednek és egyszer csak telibe kapja az xx ismeretlen férfit 2 Molotov. Nos A Molotov koktél köztudottan igen veszélyes de ha magasra dobják ahol erős a szél vagy ha igen csak nincs! akkor jelentősen romlik a hatékonysága vagyis begyújtaná egy ember ruháját de nem halna meg tőle. Pláne ha az illető még le is zuhan. Rick és csapata olyan messzire van a várostól hogy 45 perc alatt sem sikerül kocsival oda érkezniük! De a duda szót azt igen közel hallani. Mintha kb 15 perc sétára lennének. A banda fegyver nélkül rohan le egy várost úgy hogy állítólag a raktárat keresik, de közben kb ha 2 eléri. Nincs vezető? Carl önvédelme még elhihető hiszen igen komoly fegyver van nála, bár nem hiszem hogy egy ilyen fiatal fiú rendesen tudná használni. Én okleveles lövész vagyok és sokszor láttam hogy 50 éves felnőtt emberek nem mernek bátran használni a lőtéren egy szaros maroklőfegyvert. Zombikat nem nagyon láttam, gondolom biztos mind tea délutánt tartott vagy nem tudom. Pedig rengeteg lövés eldörrent. A gyilkos férfi fia jelenetek nagyon jók voltak, az nagyon valóságos volt mikor a fiatal fiút üldözi a idősebb mexikói mácsétás gyilkos. Az orvosos jeleneteket nem tudom hová tenni pláne hogy akit meglőttek soha sem láttam eddig még a gyűléseken sem. Olyan érzésem volt mintha egy próbababáért küzdenének. A néger mintha Éli könyvéből lépett volna elő csak ő legalább lát. Ez a sorozat annyira szar hogy mégis azért nézhető hogy az ember agyát felbassza hogy mennyire oltárian sok baromság van benne. Nem valóságos. -
#9292 Ezzel az évaddal kezdted a twd nézését vagy mi?:D Look at the flowers then :) -
gerinstyle #9291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MI VOLT EZ? Olyan embereket öltek meg akiket nem is ismersz, sohasem láttad. Az öreglány Rambot játszik, miközben szerintem életében nem ölt meg még egy tyúkot sem. A Gyerekek m4-es gépkarabéllyal rohangálnak. Mindenkit lelőnek az mind headshot és senki nem lesz zombi. Mintha 300 ember lakná a várost annyian rohangálnak össze vissza. -
#9290 Szupernagyi alakitott keményen:D -
#9289 Én a mai részre egy 4 pontot adok (a 10-ből). Na most, hogy értékeltem, megyek végre és megnézem. :) -
haxoror #9288 legjobb rész! -
#9287 Szerintem elég szar rész volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #9286 Szerintem is fasza rész volt.
Viszont nemsokára jönnek a megmondóemberek és leszarozzák, mert nélkülük nincs WD. :D
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.10.19. 17:50:29 -
#9285 Atyagatya, ez eléggé odabaszós rész volt :) -
#9284 Gyerekek, hát ez a rész kurvajó volt! :D mi van a srácokkal, elkezdtek jó contentet gyártani? az 5. évad is nagyon jól indult, eddig -nekem- ez is tetszik :3 -
#9283 a szőke csaj bekapcsolta a villanytűzhelyet? -
#9282 mutatták, hogy ott maradt a csajjal.. :D -
haxoror #9281 szerintem is -
#9280 Én még annyira nem bízom Nicholasban...lesz még vele baj szerintem... -
#9279 Amúgy hol volt Carl? Játszott a homokozóba a többiekkel? :D -
#9278 Bizonytalan volt Carter Rick tervével kapcsolatban, de mint látható volt rajta, és végül ő is mondta, jó tervnek bizonyult. Pont miután egyetértett Rickkel, azután kapta el egy zombi, kicsit sajnáltam is. :) -
IXEMGabeo #9277 Nem szokvanyos evad kezdes, de tetszett, ahogy a csapat osszekovacsolodott...Nicholasbol hirtelen jo fiu lett, Carter volt az egyetlen ellenvelemeny es bezony ott is maradt a helyszinen...
Nagyon jol megoldottak, ahogy tereltek a zombikat...vegre lehetett latni, hogy gondolkodnak, taktikaznak ezenfelul a flashbackek mozaikkent szolgaltak arra, hogy a nezonek mikepp kell a tortenetet osszetennie... meg tobb ilyen epizod kellene. -
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.16. 19:35:09 -
Sequoyah #9275 Igy van, meg kulon el is magyaraztak a hordaszellemet. Hogy ha a reszuk megindul, akkor a tobbi mar koveti az elottuk levoket, fuggetlenul attol, hogy a legelol levo mit is kovet. -
#9274 Rajkai Zoltán még mindig a szinkronhangja? Belenéztem egy előzetesbe, hát szakadok :DDD
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.10.15. 14:25:09 -
#9273 Hagyjuk... nagyon elcibáltátok ezt a témát más felé, amibe nincs kedvem bele menni.
tigeroo: Igazad van.
Evoluti0N: Jobb, igazad van.
Meg bárki aki olvassa, annak igaza van.
Na, részemről ennyi. -
Evoluti0N #9272 "Látszik, hogy még bele sem néztél egyszer sem a TV-ben..."
Honnan a búsból kellett volna bárkinek is rájönnie, hogy arra gondolsz, hogy eredeti szinkronnal is nézhető? Nem lett volna egyszerűbb ezt leírni rögtön, a fenti mondat helyett?
Jobb?
-
#9271 amúgy fasza rész volt, tetszett ez a memento-s beütés "fekete-fehér múlt snittek".
-
#9270 tegnap megnéztem a tv-ben szinkronosan.
szörnyű. amúgy az egész még okés is lenne, na de pl. rick szinkronhangja ugyanaz a pali aki a kismocsok főszereplőjét szinkronizálta. a karakterének és játékának a FELÉT a hangja teszi ki, az az igazi déli, texasi akcentus ahogy megnyomja a szavakat és a mondatokat.
hagyjuk már, nekem perpé nemjött be ez. mondom:
ha valaki beéri a magyar szinkronnal, akkor sokat veszthet, de valószínűleg őt ezek az apróságok már nem érdeklik, neki ez nem tesz hozzá semmi pluszt a film élvezetéhez. nekem hiányozna az eredeti játékhoz.
mindenki azt csinál a pénzével, idejével, ízlésével amit akar. én tiszteletben tartom.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.10.15. 07:48:37 -
#9269 Neked sehonnan sem kellett volna rájönnöd igazából, mert nem neked írtam. -
Evoluti0N #9268 "Látszik, hogy még bele sem néztél egyszer sem a TV-ben..."
Ebből hogy a búsban kellett volna rájönnünk, hogy arra gondolsz, hogy eredeti szinkronnal is nézhető? Nem lett volna egyszerűbb ezt leírni rögtön, a fenti mondat helyett? -
#9267 Na itt kezdődnek a problémák. Bele se néztek, és nem tudjátok mi a helyzet, de így is magyaráztok... ez nem a RTL Klub, meg a TV2, hanem a Fox és az AMC, eredeti hanggal is nézhetőek, erről beszéltem én itt az előbb. -
Evoluti0N #9266 Én se néztem bele, de mindent angolul nézek. Vagyis mindent eredeti nyelven nézek. Ez így pontosabb. Egy szinkron sose fogja visszaadni ugyanazt, mint amit maga a színész produkál direkt ott a helyszínen, jelenet felvevése közben. -
#9265 De az is lehet, hogy belenézett, de akkor már angolul nézte egy ideje. Adtam egy esélyt a trónok harcának magyarul, de annyira nem élveztem, hogy angolul nézem. Ugyan ez történt a TWD-vel is nálam, angolul szoktam meg és kész. -
#9264 " na én pl. nem szívesen nézem szinkronnal."
Látszik, hogy még bele sem néztél egyszer sem a TV-ben... -
G_ArchAngel #9263 En inkabb valahol nagyobb TV-n, projektoron megnezem a haverokkal, kozben azt iszunk es eszunk, amit akarunk. Lehet dragabb is lesz, mint a vetites, de szemelyesebb. -
#9262 mi mennyit ér valójában? neki ez megérte hogy nagy vászonon nézze meg a haverjaival.
egy koncert se éri meg az árát, mert olcsóbb megnézni felvételről?
nem mindegy hogy mit kezd a pénzével?
"nálunk is megy a tv-ben" na én pl. nem szívesen nézem szinkronnal.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.10.14. 10:35:48 -
#9261 Nagyon okosat mondtál... egy sorozatról beszélünk, ami még nálunk is megy a TV-be, szóval semmi plusz költségbe nem kerül. De legalább az 1000ft (?) belépőért kapott egy fél literes (vagy kisebb?) üdítőt. Jól járt... -
#9260 ahogy egy hotel is pént kér hogy ott aludj
hűha -
#9259 És pénzt kértek érte? Mármint azért, hogy megnézd a sorozatot? -
#9258 Hétfőn hajnalban egy ismerősöm volt a Corvin Moziban premierben nézni az új részt.
Ilyen piát is kaptak :
-
#9257 Nem biztos, hogy nem tudjuk meg. Sokan elkezdtek menni a sziréna (vagy akármi is volt az) felé, de többen maradtak az úton, szóval a terv lehet így is végre lesz hajtva, csak egy kicsit improvizálni is kell majd azokkal, akik lementek az útról. Amúgy is úgy volt a terv, hogy a gyalogos kísérők mennek vissza "haza", Daryl, Sasha pedig vezeti tovább 35km-en keresztül a csordát. De valszeg a nagy terv annyi (legalább is én ezt szűrtem le), hogy 35km távolra elvezetik őket, aztán ott hagyják őket. Nyilván egy ideig még maguktól is menni fognak előre, aztán szép lassan szét szélednek. A többi meg már nem az ő bajuk. -
bega82 #9256 Gondolom egyiket-másikat nekitolták a többiek nagy lendülettel, vagy ilyesmi.... minden apróságon nem kell azért fennakadni.
Daryl terelte az elől lévőket, hogy meg legyen az irány, a többiek meg mentek a horda után. Szerintem valahogy így gondolták a rendezők. -
bega82 #9255 Hát ez az... ez a legidegesítőbb, hogy szép meg jó volt ez a terelgetés, de kíváncsi lettem volna, hogy mi a vége a nagy tervnek! De hát a elcseszték nekünk ezt is, sose tudjuk meg! -
#9254 Esküszöm a kommentek olvasása sokkal szórakoztatóbb, mint a sorozat. :D Annyi hülyeséget összetudnak egyesek írni... én még régebben azon voltam kiakadva, ha egyesek nem emlékeznek 1-1 karakter nevére (pl. sok embernek fingja nem volt arról, hogy ki az a Morgan, amikor néha feltűnt), de most meg már azt se tudjátok, hogy mi volt az utolsó részben, amit megnéztetek?! Kár is nézni az ilyen embernek a sorozatot.