banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Arhenius
    Szerintem nem igazából a zombikról szól, azt hiszem a Walking Dead-be Rick mondta is hogy ők a "Walking Dead"-ek ( a képregényben biztosan )
    De ha jobban belegondolsz, Te mit tennél ha valaki megharapna az utcán ? Rögtön tudnád hogy mi van ? Kapásból beleszúrnál valamit a fejébe ?
    Vagy mennél a kórházba, ott meg már lőnének, mit csinálnál ? Felkapnál egy fegyvert és elkezdenél lőni Te is ? Vagy futnál onnan mint a nyúl ?
    Mi lenne ha mindenedet hátra kellene hagynod, nem lenne semmi szolgáltatás amit megszoktál, busz, orvos, bolt, áram, víz ? A pénzed nem érne semmit, telefon/bankkártya nem működne, nem tudnád elérni a szeretteidet, azt se tudnád mi van velük ?
    Ha annyival kellene elhagynod az otthonod egyik percről a másikra ami rajtad van, és onnantól magadnak kellene megszerezned mindent úgy hogy minden sarkon lenne valaki aki a halálodat akarja ?
    Képzeld el hogy végigmész a hozzád legközelebbi város főutcáján, mindenki akit látsz az most zombi, és fáradhatatlanul megy utánnad hogy megegyen... most képzeld el ezt Los Angelesben, ahol milliók laknak.
    És akkor még nem is beszéltem arról hogy bárkivel találkozol meg nem bízhatsz, mert a rendfenntartás megszűnésével sokakból előjön a bűnöző, vagy csak egyszerűen az önfenntartás ösztöne, ahol vagy Te, vagy ő, mert neki pont arra van szüksége ami neked van, és könnyebb tőled elvenni mint 100 zombi között megszerezni magának.
    Erről szól szerintem ez a sorozat, nem arról hogy milyenek a zombik.