Megnéztem a Fear előzetesét és nekem nem igazán jön át ez az egész.
Az a baj, hogy én nem éreztem azt a nagy apocalypse now hangulatot az egészen.
Kicsit hiteltelen volt, bár ez nem jó szó rá.
Az a baj, hogy már nem elég félelmetes ez a lassan csoroszkáló,fertőzött zombi felállás.
Végig az az érzésem volt, hogy én ezt már annyiszor láttam.
Kívülről fújom már, hogy b+ csak szúrd fejbe azt a lassú rakás szerencsétlenséget, mit kell itt így beszarni.
Nagyon ment ez a világvége hangulat, meg mintha maga a sátán jött volna el, de nekem mint nézőnek ez nem jött át egy fikarcnyit sem.
Ez rendben van, hogy nem a sori hibája mert értem, hogy az ottani szereplők zombi apokalipszis szüzek, de a nézők viszont a toppok között vannak a vírusfertőzött zombiapokaliszis nevű bordélyházban...
Szerintem ami a fertőzött zombi apokalipszis-ből hiányzik és ami miatt nem elég félelmetes,megrázó már az a céltalanság és az, hogy a néző kívülről fújja a hogyan öljük meg a zombit praktikákat és a ferzőzött zombik anatómiája tantárgyból is csillagos 5-ös dolgozatot ír.
Ezzel szemben meg lehet nézni azt, hogy különböző történetek szereplői meg értetlenkednek és fogalmuk nincs miféle szörnyek és mi célból jelennek meg.
A zombiknak egy új impulzus kellene, valami olyasmi ahol nem ennyire kiszolgáltatottak a zombik és nem ennyire egyszerűek és legfőképp ahol van egy nekromanta vagy valamilyen felsőbb közös tudat aminek érdekében teszik azt amit tesznek és nem egy random vírus által halál után csillapíthatatlan késztetés arra, hogy élő embert zabáljanak.
Szinte már nehéz komolyan venni ezt a féle zombi apokalipszis kitörést.