-
IXEMGabeo #9054 felsoroltak kozt nincs ott a Constantine
szegyelld el magad xD
meglestem 2x az evadzarot azota....
nem is tudom, sok sok vontatott jelenet volt benne, de megis izgalmakat, dramat hozott dogivel es vegre egy olyan evadzaro volt, ahol szinte elenyeszoek voltak a verontasban, akciojelenetekkel nem kellett hozza feltuzdelni, hogy megis lekosse a nezot...
Gabriel atya meghulyult ez latszik, de talan ertelmet nyerhet az o karaktere is hisz van benne power, de nem kicsit alszent...o azert nem erdemelt volna halalt csak, mert a szajat jartatta...Azert a kaput "gyonyoruen" nyitva hagyta ...Nicholas egy kozosseg rombolo, gyava, sajat erdekeit nezo ember, akit Glennek helyben kellett volna hagynia...nem csak Noah halt meg miatta, de meg a sajat kozossegebol levo embert (Aident is otthagyta) sajat maga biztonsagaert barkit felaldozott volna raadasul Glennt is direkt kicsalta, hogy eltuntesse a zombik altal...pff...Sasha is kezd meghulyulni...plane aki rafekszik a zombikra...ertelmetlen baromsag
Morgan szerintem allando szereplo lesz a kovetkezo evadban...nagyon tetszett a jelenet, amikor helyben hagyta a farkasokat...
farkasok nagy ellenfelek lesznek, remelhetoleg nem csak 1-2 resz erejeig, mint Terminus eseteben...azert az a csapda rendszer, amit felallitotta nem volt semmi. Ha eszrevettetek rengeteg olyan zombi volt ott, ahol a fejukon fent volt a W szimbolum...kerdes, hogy egykor ezek a zombik hozzajuk tartoztak vagy pedig ok vestek bele ezzel megjelolve, hogy ok a sajat csapdarendszeruk...Azert Darylek ezt elbaltaztak, de lassan tenyleg a legerdekesebb jelenetek, mikor elmennek Aaronnal portyazni...
Rick felkeszitett mindenkit lelekben, talan most jott el a pillanat mikor vegkepp atveheti a vezetest a kozosseg felett...Kovetkezo evad az o kikepzesukrol fog szolni...Morgan is epp idoben erkezett, hogy a tobbieket figyelmeztesse Wolfek erkezese felol...Deanna most meggyengult a ferje elvesztese okan es talan belatjaa, hogy Rickek erkezese maga a csoda...mert nem ok a legnagyobb fenyegetes
Carolrol annyit, hogy egy kicsit tulzo, amit muvel, a mult evadban, de meg talan az 5. evad elejen jobban tetszett a karaktere...ennek ellenere o a sorozat egyik eleme, akit hiba lenne kiirni