banner

Fear the walking dead
- TWD testvérsorozata
  • Zenszkij
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hatalmas szezonzáró volt. Amilyen okádék retek volt az első pár rész olyannyira belendült a sorozat, legnagyobb örömömre. Ilyenkor örülök, hogy nem hagytam félbe. Már már az első szezont idéző izgalom jött belőlem elő. A pap meg Sasha borzalmasan irritáló, remélem hamar hullanak, de ezt leszámítva óriási rész volt! Morgan nagyon kellett, az a belépő a végén! Csalódottság volt az arcán, azért kereste Ricket, mert ő az egyetlen akiben bízott, hogy emberséges, erre pont olyan pillanatban érkezik, mikor a volt Seriff, a törvény őre gyilkossá válik. Döbbenetesen nagyot dobott az a jelenet Rick karakterén, többet mint több szezonnyi drámai töketlenség. Az a pillanat már már Game of Thrones szintű volt. Carol meg végig irritált engem a legelejétől a sorozatnak, de most valami olyan átalakuláson ment keresztül, ami borzasztóan megdobta a karakterét, rettenetesen tetszik. Igazi pszichopata lett, de ne ítéljünk addig, míg be nem váltja bármelyik kis gonosz ígéretét. Nem akarok tökéletesen jó karaktereket látni, embereket akarok látni, akik hibáznak, esékenyek. Ma ezt megkaptam a Walking Deadtől. Az évadzáró 10/10.